Τσούχλος: Η αξία του εκπαιδευτικού λειτουργήματος
Σε άρθρο του στην «Καθημερινή» (12/6), ο Τάκης Θεοδωρόπουλος καταφέρεται εναντίον της Ο.Λ.Μ.Ε., αποκαλεί τους εκπαιδευτικούς «πελατεία» και καταλήγει στη διαπίστωση ότι «οι συνδικαλιστές μπορεί να μη διακρίνονται για το μορφωτικό τους επίπεδο».

Επειδή οι αντοχές μας αλλά και οι ανοχές μας έχουν τα όριά τους προσκαλούμε τον εν λόγω κύριο να αναζητήσει τα επιστημονικά- μορφωτικά βιογραφικά μας και να τα συγκρίνει. Θα εκπλαγεί και θα κατανοήσει ότι τα γραφόμενά του δεν απηχούν την πραγματικότητα που επιθυμεί να προβάλει.

  Όσοι μάχονται το Δημόσιο Σχολείο, τους λειτουργούς του και είναι λάτρεις μιας τιμωρητικής- αναχρονιστικής αξιολόγησης ας σιγήσουν. Φυσικά και διεκδικούμε τη βελτίωση της Δημόσιας Εκπαίδευσης, τους μόνιμους διορισμούς που εξαφάνισε η μνημονιακή λαίλαπα, την διαρκή επιμόρφωσή μας, την αναβάθμιση του συνόλου των σχολικών μονάδων. Η είσοδός μας στο Δημόσιο πραγματοποιήθηκε με απόλυτα αξιοκρατικές και κρυστάλλινες διαδικασίες. Είναι μέγιστη τιμή μας πως τα πτυχία μας προέρχονται από Δημόσια Ελληνικά Πανεπιστήμια και τα αποκτήσαμε μετά από επιτυχή δοκιμασία στις Εισαγωγικές- Πανελλήνιες- Πανελλαδικές εξετάσεις. Έχουμε γνώσεις, εμπειρία, δεξιότητες και με απόλυτη υπευθυνότητα επιτελούμε το καθήκον μας. Βρισκόμαστε και την εφετινή χρονιά στην πρώτη γραμμή της μάχης για την επιτυχή πραγματοποίηση και ολοκλήρωση των Πανελλαδικών.

 

Θ. Τσούχλος

Πρόεδρος Ο.Λ.Μ.Ε.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

48 νέες θέσεις Πιστοποιημένων Εκπαιδευτών ενηλίκων

Ρεβεγιόν με χιόνια στην Αττική - Προβλέψεις από Καλλιάνο και Κολυδά

Παν.Αιγαίου: Νέα Μοριοδοτούμενα σεμινάρια για Εκπαιδευτικούς με Υποτροφίες έως 31/12

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

εφηβοι
Σλατίνα, ντελούλου, κριντζ: Η νέα γλώσσα των εφήβων - Τι σημαίνουν;
Τι σημαίνουν οι λέξεις που ακούγονται στα σχολεία και στα social media και πώς μπορούν οι γονείς να καταλάβουν καλύτερα τη Generation Z
Σλατίνα, ντελούλου, κριντζ: Η νέα γλώσσα των εφήβων - Τι σημαίνουν;
Βιβλίο
Επώνυμα με ιστορία από τα Βαλκάνια: Όταν τα ελληνικά ονόματα έχουν ξένες ρίζες
Πώς τουρκικές και αλβανικές λέξεις, επαγγέλματα και τόποι σφράγισαν την εξέλιξη των ελληνικών επωνύμων μέσα στους αιώνες
Επώνυμα με ιστορία από τα Βαλκάνια: Όταν τα ελληνικά ονόματα έχουν ξένες ρίζες