Ανακοίνωση-κάλεσμα στην κινητοποίηση στα εκπαιδευτήρια Δούκα
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι
Οι σχολάρχες της ιδιωτικής εκπαίδευσης, θέλοντας να διασφαλίσουν τα κέρδη τους, συνεχίζουν τις πιέσεις προς τους εκπαιδευτικούς να δεχθούν την αναμετάδοση του μαθήματος από κάμερες.
Με κύριο στόχο να εξασφαλίσουν τα δίδακτρα και να ελαχιστοποιήσουν το κόστος, σπάνε τα τμήματα σε ζώνες παρακολούθησης εντός εβδομάδας. Το ένα τμήμα θα παρακολουθεί δια ζώσης, όταν είναι η μέρα του, το άλλο την αναμετάδοση και αντίστροφα. Οι όροι αναμετάδοσης και σε αυτές τις περιπτώσεις είναι γελοία αντιπαιδαγωγικές.
Όσο επιμένουν να επιβάλλουν τα αντιπαιδαγωγικά και βάρβαρα σχέδια τους θα μας βρίσκουν μπροστά τους.
Συνεχίζουμε τις παρεμβάσεις μας στα ιδιωτικά σχολεία. Μετά το Αμερικάνικο Κολλέγιο (Pierce), επόμενο αγωνιστικό ραντεβού στα εκπαιδευτήρια Δούκα, την Τετάρτη 27 Μαΐου στις 7:45 π.μ. (Μεσογείων 151, Μαρούσι).
Καμία κάμερα στα σχολεία!
Καμία βλαπτική μεταβολή στις εργασιακές συνθήκες!
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Η ύλη για 70.000 υποψήφιους ως 14/5 με τις λύσεις
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 15/05
ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ