Σύλλογος ΠΕ Αργοσαρωνικού: Η νέα σφαγή στην Παλαιστίνη - Έγκλημα κατά της ανθρωπότητας
Σύλλογος ΠΕ Αργοσαρωνικού

      To κράτος του Ισραήλ αποδεικνύεται διαχρονικά κράτος – δολοφόνος όχι μόνο για τον Παλαιστινιακό λαό αλλά και για όλους τους λαούς της Μέσης Ανατολής. Η χθεσινή σφαγή των Παλαιστίνιων από τον ισραηλινό στρατό με 58 νεκρούς και πάνω από 2.700 τραυματίες , κατά τη διάρκεια ειρηνικών διαδηλώσεων για τη μεταφορά της αμερικανικής πρεσβείας από το Τελ Αβίδ στην Ιερουσαλήμ  είναι έγκλημα κατά της ανθρωπότητας που δεν μπορεί ν’ αφήσει αδιάφορο κανένα λαό , κανένα άνθρωπο θέλει να βλέπει την κατάσταση στην περιοχή με βάση την πραγματικότητα.

  Η κυβέρνηση των Η.Π.Α με την απόφασή της για μεταφορά της αμερικανικής πρεσβείας από το Τελ Αβίδ στην Ιερουσαλήμ  είναι ηθικός αυτουργός για τη μαζική δολοφονία του Παλαιστινιακού λαού.

   Η Ευρωπαϊκή Ένωση συνιστά αυτοσυγκράτηση απέναντι στο τρομακτικό έγκλημα , αρνείται να πάρει  ξεκάθαρη θέση και να καταδιάσει τη στάση του Ισραήλ και των Η.Π.Α . Στην πραγματικότητα ανέχεται τη σφαγή του Παλαιστινικού λαού και διευκολύνει το Ισραήλ  στη συνέχιση των εγκλημάτων του.

  Κάθε συνεργασία μ’αυτό το κράτος είναι συνενοχή στα εγκλήματά του. Η συνεργασία της ελληνικής κυβέρνησης με το ισραηλνό κράτος  είναι στήριξη του εγκληματικού του ρόλου απέναντι στον παλαιστινιακό και τους άλλους λαούς της περιοχής.  

 

                                                ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ

                                 

σχετικά άρθρα

Η Αθήνα «ντύθηκε» στα γιορτινά 
Η Αθήνα «ντύθηκε» στα γιορτινά 

Επίσημα πλέον, η Αθήνα βρίσκεται στον παλμό των Χριστουγέννων. «Από την καρδιά της πόλης, εδώ από την πλατεία Συντάγματος, η Αθήνα στέλνει σήμερα...

Η Αθήνα «ντύθηκε» στα γιορτινά