Το ΔΣ της ΕΛΜΕ χαιρετίζει τους δεκάδες συναδέλφους που πήραν μέρος στην απεργία στις 4 Φλεβάρη με αυξημένα ποσοστά συμμετοχής. Η μεγάλη επιτυχία της πανελλαδικής πανεργατικής απεργίας, οι μαζικές απεργιακές συγκεντρώσεις σε κάθε πόλη, τα αγωνιστικά μπλόκα της αγροτιάς σε όλη τη χώρα, οι πλημμυρισμένοι από λαϊκό κόσμο κεντρικοί δρόμοι φανέρωσαν τις δυνατότητες που υπάρχουν για να αποτρέψουμε το νέο έγκλημα στο ασφαλιστικό, να βάλουμε μπρος για νέες διεκδικήσεις.
Είναι σημαντικό να νιώθουν καυτή την ανάσα του κινήματος κάθε στιγμή. Να μην τολμήσουν να φέρουν στη βουλή τον νόμο λαιμητόμο για το ασφαλιστικό.
Καλούμε τους συναδέλφους να πάρουν μαζικά μέρος στα συλλαλητήρια που θα πραγματοποιηθούν το τριήμερο 12-13-14 Φλεβάρη με αφορμή το ασφαλιστικό και τις κινητοποιήσεις των αγροτών στην Αθήνα.
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ Α’ ΕΛΜΕ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ)
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
«Κανόνι» σε μεγάλη ασφαλιστική στην Ελλάδα - Χιλιάδες οδηγοί χωρίς κάλυψη από 1η Ιουλίου!
Πολύ σημαντική ανακοίνωση της Πειραιώς για όλους τους χρήστες- Τι πρέπει να κάνετε
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/6
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ