Thumbnail
Αγωνιστική Παρέμβαση Συνεργαζόμενοι Εκπαιδευτικοί

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ

 

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΜΕ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

ΨΗΦΙΣΑΝ 532   [553]

ΑΚΥΡΑ-ΛΕΥΚΑ 20

 

ΑΓΩΝ. ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ –ΣΥΝΕΡΓ. ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ 148 –2 [114-2 ] ---  27,8%

ΔΑΚΕ    156 – 2 [168-2] --- 29,3%

ΣΥΝΕΚ  109 – 2 [122-2] --- 20,5%

ΠΑΜΕ   72 – 1 [96-1] --- 13,5%

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ [ΠΑΣΚ] 27 [38]

 

ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥ Δ.Σ

ΝΑΙ 365

ΟΧΙ 163

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συναδέλφους που μας στήριξαν και μας τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους. Δηλώνουμε ότι, όπως πάντα, θα βρεθούμε -μαζί με όλο τον αγωνιζόμενο κλάδο μας- μπροστάρηδες στους αγώνες που έρχονται, ενάντια στην πιο βάρβαρη πολιτική κυβέρνησης –ΕΕ-ΔΝΤ που γνώρισε τις τελευταίες δεκαετίες ο λαός μας. Είμαστε στο πλάι των συναδέλφων μας που είναι σε διαθεσιμότητα και δεν θα επιτρέψουμε να απολυθεί κανένας. Είμαστε εδώ για να αποκρούσουμε την αξιολόγηση που πλησιάζει. Είμαστε εδώ για να αποτρέψουμε τις αυθαιρεσίες και τους εκβιασμούς διοίκησης και κάθε κυβερνητικού «υπαλλήλου». Είμαστε εδώ για κάθε μεγάλο και μικρό πρόβλημα μέσα κι έξω απ’ τα σχολεία. Είμαστε εδώ για να αποτρέψουμε τη διάλυση του δημόσιου δωρεάν σχολείου για τα παιδιά των εργαζομένων. Είμαστε οι πολλοί, έχουμε το δίκιο, μπορούμε να τους νικήσουμε! Μπορούμε να σταματήσουμε τη φτωχοκτονία!

Επίσης αξίζει να σημειώσουμε ότι η συμμετοχή των εκπαιδευτικών στις εκλογές για την ανάδειξη νέου ΔΣ της ΕΛΜΕ στο Περιστέρι αυξήθηκε, αφού έχει μειωθεί δραματικά ο αριθμός των υπηρετούντων καθηγητών στα σχολεία του δήμου Περιστερίου που ανήκουν στη δύναμη της ΕΛΜΕ.

ΜΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ

ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΚ ΒΑΘΕΩΝ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ 2014

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ-ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ 19/12/2013

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

48 νέες θέσεις Πιστοποιημένων Εκπαιδευτών ενηλίκων

Ρεβεγιόν με χιόνια στην Αττική - Προβλέψεις από Καλλιάνο και Κολυδά

Παν.Αιγαίου: Νέα Μοριοδοτούμενα σεμινάρια για Εκπαιδευτικούς με Υποτροφίες έως 31/12

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

anoia_722019.jpeg
Η καθημερινή συνήθεια των 10 λεπτών που μπορεί να προστατεύσει τον εγκέφαλο
Σύμφωνα με ειδικούς, μικρές και απλές δραστηριότητες μπορούν να συμβάλουν ουσιαστικά στη διατήρηση της πνευματικής εγρήγορσης σε κάθε ηλικία.
Η καθημερινή συνήθεια των 10 λεπτών που μπορεί να προστατεύσει τον εγκέφαλο