Σε νέα έκκληση για άμεση παρέμβαση προς τον Δήμο Καλαμάτας προχώρησε η Ένωση Συλλόγων Γονέων Δήμου Καλαμάτας, καταγγέλλοντας τη συνεχιζόμενη υποβάθμιση των υποδομών στα ΕΠΑΛ επί της οδού Κρήτης.
Στην ανακοίνωσή τους, οι γονείς δημοσιοποίησαν φωτογραφίες από το ίδιο σημείο του σχολικού συγκροτήματος με διαφορά δύο μηνών, που καταδεικνύουν τη σταδιακή φθορά και επικινδυνότητα των εγκαταστάσεων. «Καταλαβαίνουμε όλοι, ότι στην επόμενη φωτογραφία, θα έχουμε μαθητές με ‘ανοιγμένα’ κεφάλια», αναφέρουν χαρακτηριστικά, εκφράζοντας την αγωνία τους για την ασφάλεια των μαθητών.
Η Ένωση τονίζει ότι οι συνθήκες στα σχολεία συνεχίζουν να επιδεινώνονται και καταγγέλλει τη στάση της δημοτικής αρχής: «Ο δήμος, στην καλύτερη περίπτωση, αφού πρώτα εκτίθεται με τα δημοσιεύματα, κάνει κάποια ‘πασαλείμματα’. Η ασφάλεια των παιδιών μας κινδυνεύει! Η αδιαφορία τους είναι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ!».
Η ανακοίνωση της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Δήμου Καλαμάτας
¨ΕΠΑΛ 2.0¨

Οι 2 παραπάνω φωτογραφίες είναι από το ίδιο σημείο του σχολικού συγκροτήματος των ΕΠΑΛ (επί της οδού Κρήτης), με διαφορά 2 μηνών!!!
Καταλαβαίνουμε όλοι, ότι στην επόμενη φωτογραφία, θα έχουμε μαθητές με «ανοιγμένα» κεφάλια.
Η κατάσταση στα σχολεία όλο και χειροτερεύει.
Ο δήμος στην καλύτερη περίπτωση, αφού πρώτα εκτίθεται με τα δημοσιεύματα, κάνει κάποια «πασαλείμματα».
Η ασφάλεια των παιδιών μας κινδυνεύει !!! Η αδιαφορία τους είναι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ !!!
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Voucher 750€: Βγήκε το Μητρώο Ωφελουμένων - Μάθετε αν είστε μέσα και ξεκινήστε
Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών
Κοκκινάκη Υπατία