μαθητρια
Μια ακόμη μαθήτρια ηλικίας 17 ετών μεταφέρθηκε από το Ρέθυμνο στο ΠΑΓΝΗ, καθώς επιχείρησε να βάλει τέλος στην ζωή της. - Να παρέμβει ο εισαγγελέας και να διατάξει έρευνα, γιατί έχει οδηγηθεί αυτή η κλινική στο «λουκέτο» όταν την ίδια ώρα εκατοντάδες παιδιά και έφηβοι αντιμετωπίζουν σοβαρά ψυχοκοινωνικά προβλήματα.-

«Παγωμένη» είναι η τοπική κοινωνία, καθώς και το πανελλήνιο, καθώς την ίδια ώρα  που έλαβε χώρα ο τραγικός θάνατος της 17χρονης μαθήτριας από την γέφυρα του Βόρειου Οδικού Άξονα, μια ακόμη μαθήτρια ηλικίας 17 ετών μεταφέρθηκε από το Ρέθυμνο στο ΠΑΓΝΗ, καθώς επιχείρησε να βάλει τέλος στην ζωή της.

Ειδικότερα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το ανήλικο κορίτσι νοσηλεύεται στην Παιδοψυχιατρική του ΠΑΓΝΗ και πάλι με «εντέλλεσθε» του διοικητή του νοσηλευτικού ιδρύματος, ο οποίος «επιστράτευσε» στις 5 το απόγευμα της Πέμπτης, τον παιδοψυχίατρο, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες έχει υπερβεί το όριο ασφαλείας των εφημεριών του.

«Απαράδεκτο για άλλη μία φορά»

Την ίδια ώρα εγκληματική χαρακτηρίζει ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων του ΠΑΓΝΗ, Δημήτρης Βρύσαλης την απόφαση της κυβέρνησης και του υπουργείου, στη μία και μοναδική στην νότια Ελλάδα Παιδοψυχιατρική κλινική, να έχει έναν γιατρό ο οποίος έχει ξεπεράσει και το όριο ασφαλείας των εφημεριών.

«Πριν «στεγνώσει το μελάνι» των συνεχόμενων εφημεριών του μοναδικού Παιδοψυχίατρου και η αναζήτηση νοσηλευτικού προσωπικού από άλλα τμήματα ήρθε και το σημερινό γεγονός να επιβεβαιώσει την εγκληματική πολιτική της κυβέρνησης», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Βρύσαλης.   

Παράλληλα συμπληρώνει: «Τώρα να παρέμβει ο εισαγγελέας και να διατάξει έρευνα, γιατί έχει οδηγηθεί αυτή η κλινική στο «λουκέτο» όταν την ίδια ώρα εκατοντάδες παιδιά και έφηβοι αντιμετωπίζουν σοβαρά ψυχοκοινωνικά προβλήματα. Χαρακτηριστικά το σημερινό που έλαβε χώρα με την μαθήτρια. Το Σωματείο Εργαζομένων αρχές της ερχόμενης εβδομάδας πρόκειται να αναλάβει πρωτοβουλία μηνυτήριας αναφοράς στον εισαγγελέα».

«Απαράδεκτο να συμβαίνουν όλα αυτά στον 21ο αιώνα. Για άλλη μία φορά η κυβέρνηση - πολιτεία, όχι μόνο να κλείνει τα μάτια, αλλά ουσιαστικά να μεταθέτει τη λειτουργία της κλινικής στο φιλότιμο ενός γιατρού, καθώς και στους υπόλοιπους εργαζόμενους», καταλήγει ο κ. Βρύσαλης.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

35.000 στην ουρά: Τελευταία ευκαιρία για το online εύκολο Proficiency ΧΩΡΙΣ προφορικά, έκθεση έως 26 Ιουνίου

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 20/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα