γεφυρα
Στο Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου μεταξύ άλλων κλήθηκαν για να καταθέσουν καθηγητές και μαθητές του σχολείου της 17χρονης. Η οικογένεια της 17χρονης απευθύνει έκκληση μέσω του Creta24, σε όποιον έτυχε να περάσει από το σημείο την ώρα του δυστυχήματος να επικοινωνήσει με την Αστυνομία.

Σοκ και ανείπωτη θλίψη είναι τα δύο συναισθήματα που γέννησε η τραγική είδηση του θανάτου της 17χρονης μαθήτριας μετά από πτώση της από τη γέφυρα της Σταλίδας (στον δήμο Χερσονήσου στην Κρήτη), λίγο μετά το τούνελ στον ΒΟΑΚ.

Συγγενείς, συμμαθητές και φίλοι δεν μπορούν να χωνέψουν τον άδικο χαμό του κοριτσιού που έχασε τη ζωή του κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες το πρωί της Πέμπτης.

Οι αρχές ερευνούν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες το κορίτσι, που ετοιμαζόταν να δώσει Πανελλήνιες, βρέθηκε στο κενό.

Η μαθήτρια σύμφωνα με πληροφορίες, έφυγε με τα πόδια από το σχολείο της, τελειώνοντας την εξέταση της στο πλαίσιο των  ενδοσχολικών εξετάσεων, λίγο πριν πέσει από τη γέφυρα. Οι αστυνομικές αρχές φέρονται να εξετάζουν πλέον σοβαρά το ενδεχόμενο της αυτοχειρίας, χωρίς όμως να μπορούν μέχρι στιγμής να αποκλείσουν το σενάριο του δυστυχήματος.

Λίγο πριν από τη μοιραία πτώση διερχόμενοι από το σημείο οδηγοί, με αγωνία έπαιρναν τηλέφωνο στο "100" ενημερώνοντας ότι μια νεαρή γυναίκα έχει σκαρφαλώσει στις προστατευτικές μπάρες της γέφυρας.

Οι έρευνες επικεντρώνονται στο ενδεχόμενο να είχε προηγηθεί κάποιο περιστατικό που την αναστάτωσε.

Τραγική φιγούρα η μητέρα και η αδελφή της 17χρονης, οι οποίες ήρθαν στο σημείο που βρέθηκε νεκρή η μαθήτρια. Η οικογένεια της 17χρονης απευθύνει έκκληση μέσω του Creta24, σε όποιον έτυχε να περάσει από το σημείο την ώρα του δυστυχήματος να επικοινωνήσει με την Αστυνομία.

Στο Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου μεταξύ άλλων κλήθηκαν για να καταθέσουν καθηγητές και μαθητές του σχολείου της 17χρονης. 

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, πραγματοποιήθηκε κλήση στην Αστυνομία από άτομο που είδε την 17χρονη στη γέφυρα, ενώ τουρίστριες προσπάθησαν να προσεγγίσουν τη νεαρή μαθήτρια και να της μιλήσουν όμως όταν έφτασαν, ήταν ήδη αργά.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 5 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 18/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

οπτικη
Οπτική ψευδαίσθηση: Μπορείτε να βρείτε τον αριθμό σε 9 δευτερόλεπτα
Μόνο άνθρωποι με πολύ μεγάλη παρατηρητικότητα και άριστες γνωστικές δεξιότητες μπορούν να λύσουν αυτή την νέα οπτική ψευδαίσθηση
Οπτική ψευδαίσθηση: Μπορείτε να βρείτε τον αριθμό σε 9 δευτερόλεπτα