παμακ
Έλαβε τιμητική διάκριση «Outstanding ICT Academy of the year 2023»

Το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας έλαβε την τιμητική διάκριση «Outstanding ICT Academy of the year 2023», κατά τη διάρκεια ειδικής εκδήλωσης που διοργάνωσε η Huawei για τους συνεργαζόμενους με αυτήν φορείς και εταιρίες από την Ελλάδα και άλλες χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, με τίτλο «Huawei SEE Partner Summit».

Στην εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε σε γνωστό αθηναϊκό ξενοδοχείο την περασμένη Τετάρτη, 3 Απριλίου 2024, συμμετείχαν περισσότεροι από 150 συνεργάτες της εταιρίας από όλες τις χώρες που ανήκουν στο διοικητικό γραφείο της Ελλάδας.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο Αντιπρύτανης Εξωστρέφειας και Ακαδημαϊκών Υποθέσεων, καθηγητής Αλέξανδρος Χατζηγεωργίου, μίλησε για τις προκλήσεις του Ψηφιακού Μετασχηματισμού στο ελληνικό πανεπιστήμιο. Ο αναπληρωτής καθηγητής του Τμήματος Εφαρμοσμένης Πληροφορικής και Υπεύθυνος του Γραφείου Μεταφοράς Τεχνολογίας, Κωνσταντίνος Φούσκας, παρουσίασε τη συνεργασία του Πανεπιστημίου Μακεδονίας με την Huawei στο πλαίσιο του «Huawei ICT Academy», καθώς και τη συμμετοχή των φοιτητών στο διαγωνισμό «Huawei ICT Competition» σε ελληνικό, ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο.

παμακ

Ο κ. Φούσκας, ο οποίος είναι υπεύθυνος και για την ανάπτυξη του «Huawei ICT Academy» στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, παρέλαβε το σχετικό βραβείο, επισημαίνοντας ότι η διάκριση «Outstanding ICT Academy of the year 2023» αποτελεί αναγνώριση της ακαδημαϊκής αριστείας και της ηγετικής θέσης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας στον τομέα της ψηφιακής τεχνολογίας και ότι η συνεργασία με την Huawei ενισχύει την προσπάθεια του Πανεπιστημίου στην προώθηση της καινοτομίας και της ανάπτυξης δεξιοτήτων στους φοιτητές, συμβάλλοντας στην ψηφιακή πρόοδο της χώρας.

Το «Huawei SEE Partner Summit 2024» ήταν μια λαμπερή εκδήλωση με πλούσιο περιεχόμενο, η οποία περιλάμβανε ομιλίες από κορυφαία στελέχη της Huawei, βραβεύσεις συνεργατών και θεάματα. Η διοργάνωση αποτέλεσε μια σημαντική ευκαιρία για δικτύωση και ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των συμμετεχόντων.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Βροχή διαμαρτυριών στο alfavita.gr για τα θέματα της Φυσικής

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 5 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 13/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

αινσταιν φυσικη
Καθηγητής Πανεπιστημίου για τα θέματα Φυσικής: Έκφραση σαδισμού, και αυτή είναι η ηπιότερη έκφραση που μπορώ να βρω!
"Εάν εγώ βάλω στους φοιτητές μου του 3ου έτους τέτοια θέματα-σπαζοκεφαλιές ο εξωτερικός εξεταστής του τμήματος θα μου τα γυρίσει πίσω"!
Καθηγητής Πανεπιστημίου για τα θέματα Φυσικής: Έκφραση σαδισμού, και αυτή είναι η ηπιότερη έκφραση που μπορώ να βρω!