εκπαιδευτικοσ
Γιατί προτάχθηκε εσφαλμένα κατά προτεραιότητα στον τελικό αξιολογικό πίνακα κατάταξης του ΑΣΕΠ.

Ανακλήθηκε από το Υπουργείο Παιδείας Απόφαση πρόσληψης αναπληρώτριας εκπαιδευτικού (υπό στοιχεία …/4-9-2023), καθότι εσφαλμένα προτάχθηκε κατά προτεραιότητα στον τελικό αξιολογικό πίνακα κατάταξης του ΑΣΕΠ, δυνάμει παιδαγωγικής και διδακτικής επάρκειας, την οποία όμως η ίδια δεν κατέχει, όπως προκύπτει από τον αναμορφωμένο πίνακα κατάταξης υποψήφιων εκπαιδευτικών του ΑΣΕΠ.

Συγκεκριμένα κατά τη διενέργεια, από την οικεία Διεύθυνση Εκπαίδευσης, αυτεπάγγελτου ελέγχου γνησιότητας των δικαιολογητικών που είχε υποβάλει η αναπληρώτρια εκπαιδευτικός, διαπιστώθηκε ότι το αποδεικτικό/ πιστοποιητικό το οποίο προσκόμισε ως βεβαίωση παιδαγωγικής και διδακτικής επάρκειας δεν συγκαταλέγεται μεταξύ των αποδεκτών βεβαιώσεων, σύμφωνα με την παρ. 3 του άρθρου 54 του ν. 4589/2019 (Α΄13).

Για την Απόφαση ανάκλησης πρόσληψης ελήφθη υπόψη μεταξύ άλλων:

- Ο αναμορφωμένος τελικός αξιολογικός πίνακα κατάταξης με σειρά προτεραιότητας, υποψήφιων εκπαιδευτικών … Εκπαίδευσης κατηγορίας … του κλάδου …., στο πλαίσιο της προκήρυξης …/… (Α.Σ.Ε.Π. …/…), όπως δημοσιεύτηκε στο Φύλλο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως (Γ΄….), στον οποίο η υποψήφια εκπαιδευτικός ….του … καταλαμβάνει τη θέση «166», με συνολική βαθμολογία … μόρια, χωρίς παιδαγωγική και διδακτική επάρκεια, αντί της θέσης «99», την οποία κατείχε στον ίδιο πίνακα πριν από την αναμόρφωσή του (…), προτασσόμενη εσφαλμένα και κατατασσόμενη, βάσει παιδαγωγικής και διδακτικής επάρκειας, την οποία δεν κατείχε.

- Η υπό στοιχεία …/4-9-2023 Απόφαση της Προϊσταμένης της Γενικής Διεύθυνσης Εκπαιδευτικού Προσωπικού Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με θέμα «Πρόσληψη … εκπαιδευτικών, …/θμιας Εκπαίδευσης, στη … Εκπαίδευση, ως προσωρινών αναπληρωτών με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, για το διδακτικό έτος 2023-2024.», με την οποία η κα … … του … εκπαιδευτικός κλάδου …. προσλήφθηκε στη Διεύθυνση …βάθμιας Εκπαίδευσης ….

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παραιτήθηκε διευθυντής σχολείου που απειλήθηκε με καθαίρεση και πειθαρχικές ποινές επειδή αντιτάχθηκε σε αυτή στην αξιολόγηση

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 17 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 17/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

καταιγίδα, κεραυνος, βροχή
Προειδοποίηση Τσατραφύλλια για τη Θεσσαλία: «Σε 20 ώρες, θα πέσει νερό τριών μηνών»
«Καμπανάκι» από μετεωρολόγο Τσατραφύλλια για Λάρισα και Μαγνησία - Σε λιγότερο από 20 ώρες θα πέσει το νερό 3 μηνών
Προειδοποίηση Τσατραφύλλια για τη Θεσσαλία: «Σε 20 ώρες, θα πέσει νερό τριών μηνών»