Μεταθέσεις Πρωτοβάθμιας: Την ερχόμενη Τρίτη 21/11 οι πίνακες από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ
Εντός του Φεβρουαρίου θα κατατεθούν αιτήσεις συνταξιοδότησης και αρχές Μαρτίου αναμένεται να οριστικοποιηθούν τα κενά που θα δοθούν για τις μεταθέσεις

Την ερχόμενη Τρίτη 21/11/2023 θα αναρτήσουν όλες οι διευθύνσεις εκπαίδευσης πίνακες με τη μοριοδότηση όσων υπέβαλαν αίτηση μετάθεσης από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ αλλά και από και προς την ειδική αγωγή. Θα ακολουθήσουν οι ενστάσεις μέχρι τις 24 Νοεμβρίου.

Αυτό αναφέρει σε ενημέρωσή του ο εκπαιδευτικός Γιάννης Παπαδόπουλος, αντιπρόεδρος ΣΕΠΕ Ρεθύμνου.

Η ενημέρωση

📎 Την Τρίτη 21/11/2023 θα αναρτήσουν όλες οι διευθύνσεις εκπαίδευσης πίνακες με τη μοριοδότηση όσων υπέβαλαν αίτηση μετάθεσης από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ αλλά και από και προς την ειδική αγωγή. Για τους πίνακες μοριοδότησης όσων υπέβαλαν αίτηση βελτίωσης θέσης (μεταθέσεις εντός ΠΥΣΠΕ) ή οριστικής τοποθέτησης, κάθε διεύθυνση έχει το δικό της χρονοδιάγραμμα και δε δεσμεύεται από τη συγκεκριμένη ημερομηνία ανάρτησης.

🆘 Από την ανακοίνωση των πινάκων και μέχρι την Παρασκευή 24/11/2023 θα υπάρξει προθεσμία ενστάσεων.

👉 Πίνακες μοριοδότησης για διαπολιτισμικά σχολεια δε θα αναρτηθούν καθώς οι μεταθέσεις στα εν λόγω σχολεία γίνονται με μοριοδότηση τυπικών προσόντων.

🆘 Δικαίωμα ανάκλησης της αίτησης μετάθεσης έχουν οι εκπαιδευτικοί μέχρι 31/12/2023. Στη συνέχεια αν κάποιος πάρει μετέθεση, ανάκληση μετάθεσης δεν προβλέπεται!

📎 Εντός του Φεβρουαρίου θα κατατεθούν αιτήσεις συνταξιοδότησης και αρχές Μαρτίου αναμένεται να οριστικοποιηθούν τα κενά που θα δοθούν για τις μεταθέσεις. Στο ίδιο διάστημα θα συνεδριάσει το ΚΥΣΠΕ για την πραγματοποίησή τους.

Εύχομαι σε όλες και όλους καλή μετάθεση!

Για οποιαδήποτε απορία, πάντα στη διάθεσή σας,

Γιάννης Παπαδόπουλος, αντιπρόεδρος ΣΕΠΕ Ρεθύμνου εκλεγμένος με τη Δημοκρατική Συνεργασία

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

«Θέλω να πατήσω ένα κουμπί και να εξαφανίσω τους τουρίστες» – Η αίσθηση της έλλειψης χώρου στην Αθήνα

Προσοχή! Νέο κύμα καύσωνα από σήμερα Κυριακή με διάρκεια και κινδύνους – Ποιες περιοχές θα «καούν»

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 14/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

karpouzi
Καύσωνας και διατροφή: Τι να προτιμήσετε και τι να αποφύγετε
Η αντιμετώπιση ενός κύματος καύσωνα απαιτεί όχι μόνο σωστή ενυδάτωση και παραμονή σε δροσερά μέρη, αλλά και προσεκτική επιλογή τροφών.
Καύσωνας και διατροφή: Τι να προτιμήσετε και τι να αποφύγετε