φοιτητής χανιά
Φοιτητής στη Κρήτη αναγκάστηκε να μείνει τις δύο εβδομάδες του Πάσχα μέσα στο αυτοκίνητό του

Ένα τραγικό περιστατικό συνέβη στη Κρήτη και συγκεκριμένα στα Χανιά, όταν ένας φοιτητής της Σχολής Εμποροπλοιάρχων στα Χανιά αναγκάστηκε να ζήσει για δύο βδομάδες στο αυτοκίνητό του.

Η εστία της ΑΕΝ Κρήτης στην οποία φιλοξενούνται φοιτητές με χαμηλά εισοδήματα, έκλεισε λόγω Πάσχα με αποτέλεσμα ο σπουδαστής να μείνει χωρίς στέγη τις ημέρες των εορτών.

Ο συγκεκριμένος φοιτητής παρακολουθεί αυτό το διάστημα θεωρητικά μαθήματα και δεν μπορεί να μπαρκάρει και λόγω δουλειάς δεν μπορούσε να φύγει από τη Κρήτη και να πάει στην οικογένειά του.

Όπως αναφέρει η ίδιος στο τοπικό σάιτ, «το κόστος ζωής στην Κρήτη για όσους φοιτητές αποφασίζουν να παραμείνουν εδώ για να σπουδάσουν ολοένα και ανεβαίνει τα τελευταία χρόνια. Ωστόσο το κόστος αυξάνεται κατακόρυφα εάν κάποιος νοικιάσει σπίτι».

Εάν και αναζήτησε δωμάτιο σε πλατφόρμα βραχυχρόνιας μίσθωσης δεν κατάφερε να βρει κάποιο σε τιμή που να μπορούσε να πληρώσει και έτσι αποφάσισε να μείνει στο αυτοκίνητό του.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Αποκάλυψη alfavita.gr: «Τους πετούσε κλειδιά και τους έλεγε ζώα» – Καταγγελία για Διευθύντρια Λυκείου στην Αθήνα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

βιβλία σε σχολείο
Πολλαπλό Βιβλίο: Παράταση μέχρι τις 29 Μαΐου για Δημοτικό, Γυμνάσιο και Α’ Λυκείου
Αγώνας δρόμου για τα νέα συγγράμματα το σχολικό έτος 2027-2028 – Πότε θα έχουν οι εκπαιδευτικοί στα χέρια τους το υλικό
Πολλαπλό Βιβλίο: Παράταση μέχρι τις 29 Μαΐου για Δημοτικό, Γυμνάσιο και Α’ Λυκείου
Ο πρόεδρος του ΑΣΕΠ Θάνος Παπαϊωάννου σε συνάντηση με την ΟΙΕΛΕ
Θάνος Παπαϊωάννου (Πρόεδρος ΑΣΕΠ): «Μελετάμε το ζήτημα των πλαστών πιστοποιητικών»
«Θα υποβάλουμε προτάσεις στα αρμόδιο Υπουργεία» - Ισχυρή βούληση του ΑΣΕΠ για θωράκιση της αξιοκρατίας στις προσλήψεις
Θάνος Παπαϊωάννου (Πρόεδρος ΑΣΕΠ): «Μελετάμε το ζήτημα των πλαστών πιστοποιητικών»
Θάνος Τζήμερος
Γιώργος Χριστόπουλος (Πρόεδρος ΟΙΕΛΕ): «Ο Τζήμερος στην Κατοχή θα έδειχνε τους πατριώτες με το δάχτυλο»
«Ο Θάνος Τζήμερος θα έδειχνε με το δάχτυλο τους 200 ήρωες στην Καισαριανή. Εμείς είμαστε υπερήφανοι που δεν είμαστε απόγονοι των Ράλληδων»
Γιώργος Χριστόπουλος (Πρόεδρος ΟΙΕΛΕ): «Ο Τζήμερος στην Κατοχή θα έδειχνε τους πατριώτες με το δάχτυλο»