ΑΣΕΠ διαγωνισμός εξετάσεις
Νέα Ενημέρωση - δήλωση από τον Πρόεδρο του ΑΣΕΠ για το άνοιγμα των πινάκων εκπαιδευτικών για τις νέες προσλήψεις - Πάμε ολοταχώς για την έναρξη κατάθεσης της αίτησης των εκπαιδευτικών

Οδεύουμε ολοταχώς για το άνοιγμα των πινάκων της Γενικής Εκπαίδευσης όπου περίπου 150.000 νέοι εκπαιδευτικοί θα καταθέσουν τα χαρτιά τους για πρόσληψη στη δημόσια εκπαίδευση!

Εδώ να τονίσουμε πως το σύστημα προσλήψεων των εκπαιδευτικών ΔΕΝ πρόκειται να αλλάξει για το άνοιγμα των πινάκων. Αυτό που θα ισχύσει θα είναι το λεγόμενο προσοντολόγιο το οποίο ισχύει και σήμερα!

"Αγώνας δρόμου" γίνεται για να καταθέσουν ότι προλαβαίνουν ώστε να πάρουν έξτρα μοριοδότηση (7 μόρια τα Αγγλικα - μπορείτε να την πάρετε πριν να κλείσουν οι αιτήσεις, 4 μόρια η Πιστοποίηση Η/Υ και 2 μόρια με τα σεμινάρια του Παν.Αιγαίου).

Σύμφωνα με όσα είχαμε δημοσιεύσει και τις προηγούμενες ημέρες αλλά και με τις επίσημες δηλώσεις της Υπουργού Παιδείας οι πίνακες θα ανακοινωθούν τις επόμενες εβδομάδες.

Τι νέο αναφέρει ο πρόεδρος του ΑΣΕΠ για το άνοιγμα των Πινάκων των εκπαιδευτικών

Επειδή πολλοί ρωτάνε σχετικά με τον χρόνο έκδοσης των προκηρύξεων για τη γενική εκπαίδευση, θα ήθελα να ενημερώσω ότι οι υπηρεσίες του ΑΣΕΠ και του Υπουργείου Παιδείας είναι σε σχεδόν καθημερινή συνεργασία για την έκδοση των προκηρύξεων. Στόχος μας είναι να τρέξουν οι αιτήσεις τον Φεβρουάριο για να προλάβουμε τις εκλογές αλλά και να εκδοθούν εγκαίρως τα προσωρινά αποτελέσματα σε σχέση με το άνοιγμα των σχολείων.

Νομοθεσία: Αυτά είναι τα σεμινάρια ΑΕΙ που πληρούν τη νομοθεσία και μοριοδοτούν εκπαιδευτικούς

Τα σεμινάρια που πληρούν τις προϋποθέσεις τη νομοθεσία και πραγματοποιούνται από Πανεπιστήμιο που έχει παιδαγωγικό τμήμα και δίνει 2 μόρια για διορισμούς και προσλήψεις

Έχουν ανοικτές αιτήσεις και πραγματοποιούνται εξ αποστάσεως και εντελώς ασύγχρονα από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου σε συνεργασία με το goLearn

Το Κορυφαίο στην Ελλάδα μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ (Αιτήσεις ΕΔΩ)

Το ανερχόμενο μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΜΕ ΕΞΤΡΑ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΤΗΝ 1Η ΜΟΡΙΟΔΟΤΟΥΜΕΝΗ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΑΥΤΙΣΜΟ

Ανακοινώθηκε το 1ο στην Ελλάδα μοριοδοτούμενο σεμινάριο Σχολικής Νοσηλευτικής ΕΔΩ

Πώς οι εκπαιδευτικοί θα προλάβουν να αποκτήσουν 13 μόρια πριν την λήξη των αιτήσεων στους Πίνακες

Ο μόνος τρόπος στην Ελλάδα για να έχετε τα 7 μόρια της Αγγλικής Γλώσσας και να προλάβετε αυτό το διάστημα έως την λήξη των αιτήσεων για τους πίνακες είναι η Πιστοποίηση Αγγλικών του GoLearn που μπορείτε να την πάρετε πολύ εύκολα ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ 2 ΗΜΕΡΕΣ!

Μέσα σε μόνο 2 ημέρες μπορείτε να πάρετε την online αναγνωρισμένη από το ΑΣΕΠ Πιστοποίηση Αγγλικών από το σπίτι σας ΧΩΡΙΣ προφορικά και έκθεση! Μόνο απαντώντας 56 ερωτήσεις σε τεστ ηλεκτρονικού υπολογιστή!

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΑ 7 ΜΟΡΙΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Αιγαίου - GoLearn: 12 Ιουνίου ξεκινούν τα μοριοδοτούμενα σεμινάρια εκπαιδευτικών

Παν.Πατρών: ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ στα ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ Ειδικής Αγωγής και Διαπολιτισμικής μέσω alfavita.gr

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής - Μόνο 12€ το μήνα

Προκηρύξεις ΑΣΕΠ: Πάρτε σε 2 μόνο ημέρες online Πιστοποίηση Αγγλικών με 111 ευρώ

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα

Πανελλήνιες 3
Πανελλαδικές 2023: Σχολιασμός των θεμάτων Μαθηματικών ΕΠΑΛ από την Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία
Σχολιασμός των θεμάτων Μαθηματικών ΕΠΑΛ από την Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία, στο πλαίσιο των Πανελλήνιων-Πανελλαδικών εξετάσεων 2023
Πανελλαδικές 2023: Σχολιασμός των θεμάτων Μαθηματικών ΕΠΑΛ από την Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία