ΤΣΙΡΕΠΑΣ
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Σε όλη του τη ζωή ο Παντελής στάθηκε στο ύψος του τιμημένου δασκάλου, του αγωνιστή δασκάλου, του εμπνευστή δασκάλου.

Έχασε την “μάχη” με τον καρκίνο που έδινε τα τελευταία δύο χρόνια ο 61χρονος καθηγητής μέσης εκπαίδευσης Παντελής Τσιρέπας

Η ΕΛΜΕ Μαγνησίας δεν ξεχνά τον εκπαιδευτικό Παντελή Τσιρέπα που έφυγε από τη ζωή 

Η ανακοίνωσή της ΕΛΜΕ

Πέρασε κιόλας μία βδομάδα από τότε που έφυγε από κοντά μας για το μεγάλο ταξίδι στην απέραντη αιωνιότητα ο εκπαιδευτικός, ο συνδικαλιστής, ο Άνθρωπος, Παντελής Τσιρέπας.

Ο δικός μας Παντελής που δίδασκε με τη ζωή του με τις πράξεις του, με τις αρχές του, που σμίλευε νεανικές ψυχές που ενέπνεε αγώνες, που υπηρετούσε ιδέες και ιδανικά που οραματιζόταν και αγωνιζόταν ταυτόχρονα για ένα καλύτερο μέλλον για μια δικαιότερη κοινωνία για στήριξη των δυνάμεων του μόχθου και της εργασίας.

Σε όλη του τη ζωή ο Παντελής στάθηκε στο ύψος του τιμημένου δασκάλου, του αγωνιστή δασκάλου, του εμπνευστή δασκάλου.

Διαπνεόταν από βαθιά συναίσθηση του καθήκοντος προς τη σπουδάζουσα νεολαία διέθετε ακμαίο φρόνημα και ήταν πάντα στην πρώτη γραμμή του αγώνα πάντα μπροστάρης του συνδικαλιστικού κινήματος.

Ήταν στέλεχος της ΕΛΜΕ Μαγνησίας με σκέψη πολιτική και δράση ανθρώπινη, έντιμος συνεπής και εργατικός.

Ο Παντελής Τσιρέπας προσέφερε από όλα τα μετερίζια που αγωνίστηκε καθιστώντας τον εαυτό του πρότυπο και μέτρο σύγκρισης.

Υπήρξε άνθρωπος με βαθιά ριζωμένο το αίσθημα της κοινωνικής δικαιοσύνης, πρωτοπόρος της συνδικαλιστικής δράσης όπου πρωτοστάτησε στους αγώνες για τα δίκια των ανθρώπων, του Δημόσιου Σχολείου, μέχρι και τις τελευταίες του στιγμές σ αυτή τη ζωή. 

Με τη γυναίκα του Κική απέκτησαν δυο κόρες, υπήρξε καλός σύζυγος, τρυφερός πατέρας, άριστος οικογενειάρχης, ανιδιοτελής, ειλικρινής και πιστός φίλος, ήρεμος, αθόρυβος, σεμνός, πάντα φιλικός, χαρούμενος και χαμογελαστός και με μια καλή κουβέντα για τον καθένα μας, χωρίς έπαρση και με μια γλυκύτητα που ακτινοβολούσε πάντα

Το συνδικαλιστικό κίνημα οι εκπαιδευτικοί και οι δημόσιοι υπάλληλοι φτώχυναν χάνοντας μια τέτοια αγνή προσωπικότητα.

Στη μνήμη μας θα είναι πάντα ζωντανή η πρωτοπόρος δράση και στάση ζωής του και θα μας δίνει κουράγιο στον δύσκολο αλλά δίκαιο αγώνα μας τον οποίο υποσχόμαστε να συνεχίσουμε και του ευχόμαστε καλό παράδεισο.

Το Δ.Σ της ΕΛΜΕ Μαγνησίας θα προσφέρει στη μνήμη του αντί στεφάνου χρηματικό ποσό στη ΦΛΟΓΑ

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Πίνακες εκπαιδευτικών: Οι καλύτερες ώρες για την αίτηση στο ΑΣΕΠ

«Δεν αντέχω άλλο»: Τα αθόρυβα σημάδια της εφηβικής απελπισίας με αφορμή το περιστατικό στην Ηλιούπολη

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Ανεξαρτητοποιήθηκε από τη Νέα Αριστερά ο Φερχάτ Οζγκιούρ
«Τριγμοί» στη Νέα Αριστερά: Ανεξαρτητοποιήθηκε ο βουλευτής Οζγκιούρ Φερχάτ
«Όλοι κρίνονται από τις πράξεις τους» η απάντηση της Νέας Αριστεράς, κίνδυνος διάλυσης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας
«Τριγμοί» στη Νέα Αριστερά: Ανεξαρτητοποιήθηκε ο βουλευτής Οζγκιούρ Φερχάτ
Μάο Τσετούνγκ
Εκδήλωση αύριο Σάββατο στο «Σήμα» για την Πολιτιστική επανάσταση στην Κίνα
Πολιτική εκδήλωση για τα 60 χρόνια από τη Μεγάλη Προλεταριακή Πολιτιστική Επανάσταση, ΣΗΜΑ, Σάββατο 16/5, 7:30 μμ
Εκδήλωση αύριο Σάββατο στο «Σήμα» για την Πολιτιστική επανάσταση στην Κίνα