Προσλήψεις αναπληρωτών: Οδηγίες για όσα πρέπει να κάνετε αμέσως μετά την πρόσληψή σας
Προσλήψεις εκπαιδευτικών: 10 βήματα για τη διευκόλυνση αναπληρωτών που προσλαμβάνονται

Στο τέλος της εβδομάδας που έρχεται αναμένεται να ανακοινώσει το υπουργείο Παιδείας τα ονόματα των αναπληρωτών που προσλαμβάνονται στην Α΄ φάση προσλήψεων καθώς και τις περιοχές στις οποίες προσλαμβάνονται.

Στο πλαίσιο αυτό παρουσιάζουμε παρακάτω ορισμένες χρήσιμες οδηγίες για την ενημέρωση όσων αναπληρωτών προσληφθούν. Τις οδηγίες δίνει η εκπαιδευτικός Θάλεια Βλάχου στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook.

Εφόσον έχετε επιτυχώς δηλώσει περιοχές και έχετε προσληφθεί σε οποιαδήποτε φάση:

1. Μπαίνετε στην διεύθυνση που έχετε προσληφθεί για τυχόν ανακοινώσεις.

2. Συγκεντρώνετε τα απαραίτητα έγγραφα (προσοχή κάποιες διευθύνσεις τα επιθυμούν δακτυλογραφημένα).

3. Το διάστημα που θα οριστεί κατά την πρόσληψη, μπαίνετε στο opsyd και κάνετε αίτηση - δήλωση προτιμήσεων σχολικών μονάδων. Συνήθως δίνονται 2 ημέρες.

4. Λαμβάνετε το sms στο οποίο αναφέρεται το σχολείο τοποθέτησης.

5. Προσέρχεστε με όλα τα απαραίτητα έγγραφα την ημερομηνία που επιθυμείτε (από το εύρος ημερών που σας δίνεται κάθε φορά). Καλύτερα να πάτε νωρίς. Για τους εκπαιδευτικούς α φάσης μη πάτε πριν τις 8μιση δε θα βρείτε κανέναν. Οι εκπαιδευτικοί από τη Β φάση και μετά, θα σας πρότεινα να τηλεφωνήσετε στο σχολείο για να ξέρετε πότε έχει χρόνο ο διευθυντής.

6. Υπογράφετε την ανάληψη υπηρεσίας (ίσως την έχετε προετοιμάσει ήδη από το σπίτι εαν η διεύθυνσή σας, έχει αναρτήσει τα έγγραφα, σε διαφορετική περίπτωση ο διευθυντής σας θα σας δώσει το χαρτί ανάληψης). Χρειάζεστε τον αριθμό απόφασης τοποθέτησης. Τον αριθμό αυτό τον βλέπετε στον πίνακα που οφείλει να αναρτήσει η διεύθυνση με τα ονόματα τον προσληφθέντων αναπληρωτών. (Το ΑΔΑ που θα δείτε στην ανάληψη δεν χρειάζεται, δεν είναι για αναπληρωτές). Σε περίπτωση που δεν έχει αναρτήσει η διεύθυνση, ή δεν το βρίσκετε, καλύτερα πάρτε τηλέφωνο.

7. Ο διευθυντής της σχολικής μονάδας πρέπει να σας περάσει στο MYSCHOOL (δε χρειάζεται να κάνετε οι ίδιοι κάτι, απλώς να φροντίσετε να το υπενθυμίσετε).

8. Μπαίνετε το συντομότερο δυνατόν στο anaplirotes.gov.gr με τα στοιχεία του taxis για να συνάψετε ψηφιακή σύμβαση εργασίας (μπορείτε στο σχολείο να το κάνετε).

9. Ο διευθυντής είναι υποχρεωμένος την ίδια ημέρα (ή σε διάστημα που ορίζει η διεύθυνση) να πάει όλα τα έγγραφα σας στη διεύθυνση. Υπάρχει η περίπτωση να σας ζητήσει να τα πάτε εσείς οι ίδιοι, δεν υπάρχει πρόβλημα, απλώς ενημερωθείτε από τη διεύθυνση. Υπάρχει και η περίπτωση η ίδια η διεύθυνση να ζητήσει να τα πάτε εσείς οι ίδιοι με ραντεβού που θα σας ορίσει.

10. Περίπου 48 ώρες μετά τη σύναψη σύμβασης στο anaplirotes.gov.gr θα σας έρθει μήνυμα ότι η σύμβασή σας είναι έτοιμη Την εκτυπώνετε, την υπογράφετε και την πηγαίνετε στη διεύθυνση (και πάλι θα ενημερωθείτε από τη διεύθυνση).

Διαβάστε επίσης:

Αυτό είναι το Κορυφαίο στην Ελλάδα μοριοδοτούμενο σεμινάριο Σχολικής Ψυχολογίας του Παν.Πατρών

Το Πανεπιστήμιο Πατρών ξεκινάει στις 29 Αυγούστου το κορυφαίο μοριοδοτούμενο σεμινάριο στην Ελλάδα πάνω στο ανερχόμενο αντικείμενο επιμόρφωσης της Σχολικής Ψυχολογίας

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 19/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

τεστ
Τεστ προσωπικότητας: Αυτό που βλέπετε πρώτα στην εικόνα μπορεί να αποκαλύψει τις συναισθηματικές τάσεις σας
Το τεστ είναι απλό. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να κοιτάξετε την εικόνα.
Τεστ προσωπικότητας: Αυτό που βλέπετε πρώτα στην εικόνα μπορεί να αποκαλύψει τις συναισθηματικές τάσεις σας
poukamisas
ΙΕΠ - Νέα βιβλία: 72 διδακτικά πακέτα για το Δημοτικό, το Γυμνάσιο και το Λύκειο από τον φροντιστηριακό όμιλο "Πουκαμισάς"
Το ΙΕΠ ενέκρινε όμιλο Φροντιστηρίων για να συγγράψει 72 σχολικά βιβλία
ΙΕΠ - Νέα βιβλία: 72 διδακτικά πακέτα για το Δημοτικό, το Γυμνάσιο και το Λύκειο από τον φροντιστηριακό όμιλο "Πουκαμισάς"