πατίνι
Κατέληξε ο ανήλικος που τραυματίστηκε σε τροχαίο με πατίνι

Μια ολόκληρη περιοχή έχει βυθιστεί στο πένθος μετά τον τραγικό θάνατο ενός 13χρονου αγοριού, το οποίο έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα το απόγευμα της Τετάρτης 29 Απριλίου 2026. Το συμβάν, που εκτυλίχθηκε στον οικισμό Μακρίσια της Ηλείας, αναδεικνύει για ακόμη μια φορά την επικινδυνότητα των οδικών συνθηκών εντός των οικιστικών ιστών.

Όλα συνέβησαν όταν ο άτυχος μαθητής κινούνταν με το πατίνι του σε κεντρικό δρόμο του χωριού. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο ανήλικος επιχείρησε να πραγματοποιήσει ελιγμό προκειμένου να αποφύγει ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο. Κατά την προσπάθειά του αυτή, φέρεται να εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί μετωπικά με διερχόμενο όχημα.

Αυτόπτες μάρτυρες περιέγραψαν τη σύγκρουση ως σφοδρότατη, με τον 13χρονο να εκσφενδονίζεται στο οδόστρωμα και να τραυματίζεται βαρύτατα.

Στο σημείο του δυστυχήματος έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε το παιδί σε κρίσιμη κατάσταση. Ο ανήλικος διακομίστηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Κρεστένων, όπου το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό κατέβαλε υπεράνθρωπες προσπάθειες για να τον κρατήσει στη ζωή. Παρά τις εξαντλητικές προσπάθειες των γιατρών, ο 13χρονος δεν άντεξε και υπέκυψε στα σοβαρά τραύματά του, σκορπίζοντας τη θλίψη στην οικογένειά του και σε ολόκληρη την τοπική κοινωνία.

Την προανάκριση για τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες που οδήγησαν στο θάνατο του μαθητή έχουν αναλάβει οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Κρεστένων. Οι αρχές συλλέγουν μαρτυρίες και στοιχεία από τον τόπο της τραγωδίας, εξετάζοντας κάθε λεπτομέρεια που μπορεί να ρίξει φως στις συνθήκες της μετωπικής σύγκρουσης που έκοψε το νήμα της ζωής του 13χρονου τόσο πρόωρα.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Ηλεία: Νεκρός ο 13χρονος μαθητής που οδηγούσε πατίνι και συγκρούστηκε με αυτοκίνητο

ΑΣΕΠ 1ΕΑ/2025 και 4ΕΑ/2025: Οι οριστικοί πίνακες εκπαιδευτικών ειδικής αγωγής

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Άδωνις Γεωργιάδης
Σκληρή απάντηση διευθυντή του ΕΣΥ στον Άδωνι Γεωργιάδη: «Θράσος απύθμενο, οι 5 συνεχόμενες εφημερίες είναι παράνομες»
Η ανάρτηση-καταπέλτης καρδιολόγου κατά Γεωργιάδη για τις συνθήκες γαλέρας στα νοσοκομεία
Σκληρή απάντηση διευθυντή του ΕΣΥ στον Άδωνι Γεωργιάδη: «Θράσος απύθμενο, οι 5 συνεχόμενες εφημερίες είναι παράνομες»
Τσίπρας
Αλέξης Τσίπρας: «Προ των πυλών» ο νέος πολιτικός φορέας – Σφοδρή επίθεση σε Μητσοτάκη από την Κρήτη
Οι προγραμματικές δεσμεύσεις Τσίπρα για ακρίβεια, στέγαση και ενέργεια
Αλέξης Τσίπρας: «Προ των πυλών» ο νέος πολιτικός φορέας – Σφοδρή επίθεση σε Μητσοτάκη από την Κρήτη
ταμ
Προσωρινή παύση πυρός στην Ουκρανία πρότεινε ο Πούτιν στον Τραμπ – Θετική η πρώτη αντίδραση Ζελένσκι
Πρωτοβουλία Πούτιν για εκεχειρία στην Ουκρανία με φόντο την επέτειο της 9ης Μαΐου
Προσωρινή παύση πυρός στην Ουκρανία πρότεινε ο Πούτιν στον Τραμπ – Θετική η πρώτη αντίδραση Ζελένσκι