ασεπ προσλήψεις εκπαιδευτικών
Τι προβλέπουν οι προκηρύξεις Ειδικής Αγωγής για τα μοριοδοτούμενα προσόντα και την Πιστοποίηση Υπολογιστών εν όψει της έναρξης των αιτήσεων και της υποβολής των δικαιολογητικών

Οι προκηρύξεις ΑΣΕΠ 1ΕΑ/2022 και 2ΕΑ/2022, 3ΕΑ/2022, 4ΕΑ/2022 και 5ΕΑ/2022  για τις προσλήψεις Ειδικής Αγωγής έχουν ανακοινωθεί και στις 4 Μαϊου θα ξεκινήσουν οι ενδιαφερόμενοι να καταθέτουν τα χαρτιά τους ώστε να συγκροτηθούν οι νέοι πίνακες.

Ανάμεσα στα κριτήρια μοριοδότησης των εκπαιδευτικών που μάλιστα μπορεί κάποιος να προλάβει να πάρει πριν την λήξη της υποβολής των δικαιολογητικών είναι και Πιστοποίηση Γνώσεων Χρήσης Ηλεκτρονικού Υπολογιστή, κοινώς Πιστοποίηση Υπολογιστών η οποία και μοριοδοτεί με 4 μόρια!

Πιστοποίηση Υπολογιστών ELIC: Αναγνωρίζεται απο τον ΑΣΕΠ για τους πίνακες και την παίρνετε εντός 2 ημερών από το GoLearn

Το ELIC αποτελεί μία μοριοδοτούμενη Πιστοποίηση Υπολογιστών αναγνωρισμένη από τον ΑΣΕΠ που την παρέχει κάθε χρόνο ο εκπαιδευτικός οργανισμός GoLearn σε χιλιάδες εκπαιδευτικούς σε όλη την Ελλάδα πολύ εύκολα και πολύ γρήγορα!

Μέσα σε ΜΟΝΟ 2 με 3 ημέρες μπορεί ο ενδιαφερόμενος να λάβει την Πιστοποίηση Υπολογιστών με ελάχιστη εξ αποστάσεως εξάσκηση κατοχυρώνοντας και δωρεάν επανεξέταση αλλά και δωρεάν MOCK TEST!

Στο πιο χαμηλό κόστος

Όσοι εκπαιδευτικοί θέλουν να προλάβουν τις αιτήσεις μπορούν με μόνο 95 ευρώ για την Αττική και 125 ευρώ για εκτός Αττικής να πάρουν την Πιστοποίηση Υπολογιστών.

Δωρεάν Επανεξέταση

Όσοι λάβουν και το πακέτο εξάσκησης δικαιούνται και δωρεάν Επανεξέταση καθώς και δωρεάν Mock Tests. Αυτό ισχύει για όσους δώσουν στην Αττική. 

Απαραίτητο τυπικό Προσόν για προκηρύξεις ΑΣΕΠ

Συνήθως επίσης σε μία προκήρυξη ΑΣΕΠ η Πιστοποίηση Υπολογιστών ELIC ζητείται στην κατηγορία "ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ" όπου αναφέρεται πως για τις θέσεις της προκήρυξης απαιτούνται και πρόσθετα προσόντα, τα οποία πρέπει να κατέχουν οι υποψήφιοι μέχρι την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων, άλλως δεν γίνονται δεκτοί για τις αντίστοιχες θέσεις.

Tην Πιστοποίηση Υπολογιστών την προσφέρει ο εκπαιδευτικός οργανισμός GoLearn ΕΔΩ

Έξτρα 7 μόρια με την πιο εύκολη online Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα που δεν χρειάζεται εξέταση σε Προφορικά και Έκθεση

Με βάση τις προκηρύξεις ακόμα έξτρα 7 μόρια εξ αποστάσεως από το σπίτι του ο εκπαιδευτικός μπορεί να πάρει με την πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα που την λαμβάνεις μέσα σε 2 ημέρες με τηλεξέταση μόνο σε reading - listening (δεν έχει προφορικά και έκθεση) και την καταθέτεις στον ΑΣΕΠ!

Την εν λόγω αναγνωρισμένη από τον ΑΣΕΠ με δια βίου ισχύ Πιστοποίηση Αγγλικών που είναι πολύ εύκολη την παρέχει με ONLINE test στον υπολογιστή σας ο εκπαιδευτικός Οργανισμός GoLearn 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

golearn-engl_300 250 (4).png
Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός: Οι πρώτες 227 ειδικότητες και η ύλη

Ανακοινώθηκε για Μάρτιο ο Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ - Αιτήσεις εδώ για προετοιμασία

Νέο σύστημα διορισμών Εκπαιδευτικών: Tο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ που μοριοδοτεί και στους 2 ΠΙΝΑΚΕΣ

Παν.Πατρών: Υποτροφίες σε Μεταπτυχιακά Ειδικής Αγωγής και Διαπολιτισμικής - Αιτήσεις μέσω alfavita.gr

ΑΣΕΠ: Το ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ στην Ελλάδα online Lower - Proficiency για Ενήλικες σε 2 ημέρες Μόνο 111 ευρώ

Απαραίτητο τυπικό προσόν ECDL - Πιστοποίηση Υπολογιστών μόνο με 95 ευρώ

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα

Διεθνής Αμνηστία: Καταγγέλλει την "ανηλεή καταστολή" των διαδηλώσεων στο Ιράν
Επίσημες εντολές φαίνεται να προέτρεψαν τις αστυνομικές αρχές να ασκούν βία, χωρίς κανένα έλεος προς τους διαδηλωτές.
Διεθνής Αμνηστία: Καταγγέλλει την "ανηλεή καταστολή" των διαδηλώσεων στο Ιράν
Πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Πως θα γίνονται οι προσλήψεις στο Δημόσιο (ΦΕΚ)
Προσλήψεις στο δημόσιο τομέα: Όσοι ενδιαφέρονται να διορισθούν στο δημόσιο θα κληθούν να συμμετάσχουν σε Πανελλήνιο γραπτό Διαγωνισμό του ΑΣΕΠ και...
Πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Πως θα γίνονται οι προσλήψεις στο Δημόσιο (ΦΕΚ)