ΠΑΣΑΔ: Ιδρύθηκε Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών
Από σήμερα, όλοι οι εκπαιδευτικοί, θα μπορούν να χρησιμοποιούν τον αριθμό μητρώου του Συλλόγου όταν συμμετέχουν σε αιμοδοσία-Κάθε εθελοντής αιμοδότης του ΠΑΣΑΔ θα μπορεί ανά πάσα στιγμή να χρησιμοποιήσει αίμα από το αποθεματικό χωρίς κανέναν περιορισμό

Στην ίδρυση Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών με την επωνυμία «Πανελλήνιος Σύλλογος Αναπληρωτών Δασκάλων» προχώρησε ο ΠΑΣΑΔ με στόχο να συμβάλλει στην προσπάθεια να βρεθεί αίμα για τους συμπολίτες μας που έχουν καθημερινά το έχουν ανάγκη. 

Όπως ενημερώνει, ο σύλλογος έχει καταχωρηθεί στο Εθνικό Μητρώο Αιμοδοτών και οι λαμβανόμενες μονάδες αίματος θα μεταφέρονται στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών "Ο Ευαγγελισμός" με το οποίο έχει γίνει διασύνδεση.

Από σήμερα, όλοι οι εκπαιδευτικοί, θα μπορούν να χρησιμοποιούν τον αριθμό μητρώου του Συλλόγου όταν συμμετέχουν σε αιμοδοσία, ώστε οι μονάδες αίματος που προσφέρουν να καταχωρούνται ως αιμοδοτήσεις του Συλλόγου μας.

Το κυριότερο, όμως, είναι πως ο κάθε εθελοντής αιμοδότης του ΠΑΣΑΔ, θα μπορεί ανά πάσα στιγμή να χρησιμοποιήσει αίμα από το αποθεματικό χωρίς κανέναν περιορισμό που αφορά στον βαθμό συγγένειας και χωρίς να ανησυχεί για την έγκριση ή απόρριψη του αιτήματός του για αιμοληψία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Μια δράση διαφορετική, μια πράξη ευθύνης, μια πράξη αγάπης και κοινωνικής ευαισθησίας.

Καθημερινά, δυστυχώς, ολοένα και περισσότεροι συμπολίτες μας έχουν ανάγκη από αίμα.

Ως ΠΑΣΑΔ, δεν θα μπορούσαμε να μείνουμε αμέτοχοι απέναντι στο φαινόμενο αυτό. Λαμβάνοντας υπόψιν τους χιλιάδες εκπαιδευτικούς που, ήδη, συμμετέχουν καθημερινά σε εθελοντικές αιμοδοσίες, καθώς και την τεράστια έλλειψη που αντιμετωπίζουν τα νοσοκομεία της χώρας μας, προχωρήσαμε στην ίδρυση Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών με την επωνυμία «Πανελλήνιος Σύλλογος Αναπληρωτών Δασκάλων».

Τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες, ο Σύλλογός μας έχει καταχωρηθεί στο Εθνικό Μητρώο Αιμοδοτών και οι λαμβανόμενες μονάδες αίματος θα μεταφέρονται στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών "Ο Ευαγγελισμός" με το οποίο έχει γίνει διασύνδεση.

Από σήμερα, όλοι οι εκπαιδευτικοί, θα μπορούν να χρησιμοποιούν τον αριθμό μητρώου του Συλλόγου όταν συμμετέχουν σε αιμοδοσία, ώστε οι μονάδες αίματος που προσφέρουν να καταχωρούνται ως αιμοδοτήσεις του Συλλόγου μας. Το κυριότερο, όμως, είναι πως ο κάθε εθελοντής αιμοδότης του ΠΑΣΑΔ, θα μπορεί ανά πάσα στιγμή να χρησιμοποιήσει αίμα από το αποθεματικό χωρίς κανέναν περιορισμό που αφορά στον βαθμό συγγένειας και χωρίς να ανησυχεί για την έγκριση ή απόρριψη του αιτήματός του για αιμοληψία.

Η αιμοδοσία μπορεί να πραγματοποιηθεί σε οποιοδήποτε νοσοκομείο της χώρας. Ο κάθε εθελοντής αιμοδότης, προσερχόμενος για την αιμοδοσία ενημερώνει το νοσηλευτικό προσωπικό πως είναι εθελοντής αιμοδότης, καταγράφει τον αριθμό μητρώου του Συλλόγου μας και αυτόματα λογίζεται μέλος του Συλλόγου απολαμβάνοντας όλα τα προνόμια που απορρέουν από την εγγραφή του αυτή.

Ο αριθμός μητρώου του ΠΑΣΑΔ στο Εθνικό Μητρώο Αιμοδοτών είναι 16041.

Θα ανακοινωθεί -πιθανώς από τη νέα χρονιά- και ημερομηνία εθελοντικής αιμοδοσίας υπό την αιγίδα του Συλλόγου σε διάφορες περιοχές της χώρας. Για περισσότερες πληροφορίες/ απορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ανά πάσα στιγμή.

Το αίμα δεν παράγεται. Το αίμα χαρίζεται.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Τι θα γίνει την εβδομάδα που έρχεται σε Δημοτικά και Γυμνάσια

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 22 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 22/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Αχιλλέας Μπέος
Μπέος: Η Κωνσταντοπούλου μου είπε «Γεια σου κούκλε» -Την καταγγέλλει για σεξουαλική παρενόχληση
Η ανάρτηση του Αχιλλέα Μπέου για το «Γεια σου Κούκλε» της Κωνσταντοπούλου
Μπέος: Η Κωνσταντοπούλου μου είπε «Γεια σου κούκλε» -Την καταγγέλλει για σεξουαλική παρενόχληση
Βρεφικό γάλα
Βρεφικό γάλα: Προσφυγή στο ΣτΕ για να ακυρωθεί το πλαφόν κέρδους
O «Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Παιδικών Τροφών και Ειδικής Διατροφής Ελλάδος» υποστηρίζει ότι το πλαφόν που επιβλήθηκε στην κατηγορία αυτή των παιδικών...
Βρεφικό γάλα: Προσφυγή στο ΣτΕ για να ακυρωθεί το πλαφόν κέρδους