sxoleia-mathites-ekpaideusi
George Vitsaras / SOOC
Εξελίξεις στην υπόθεση του εκπαιδευτικού που χτύπησε γονέα μαθητή μέσα στο σχολείο - Τι δήλωσε η διευθύντρια Α/θμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας Παναγιώτα Χουλιάρα

Ραγδαίες είναι εξελίξεις στην υπόθεση του εκπαιδευτικού που χτύπησε το μεσημέρι της Πέμπτης γονέα μαθητή στο δημοτικό σχολείο της Λαμίας.

Όπως έγινε γνωστό, ο εκπαιδευτικός εργάζεται ως αναπληρωτής στο σχολείο, χτύπησε τον πατέρα μαθητή που πήγε εκεί για να μιλήσει μαζί του γιατί είχε φερθεί άσχημα στο γιο του. Το περιστατικό διαδραματίστηκε μπροστά σε μαθητές και άλλους εκπαιδευτικούς που παρενέβησαν.

Ο πατέρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο της Λαμίας όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στην συνέχεια επέστρεψε στο σπίτι του. Το μεσημέρι στο γραφείο της διευθύντριας Α/θμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας Παναγιώτας Χουλιάρα βρέθηκαν η διευθύντρια του σχολείου και ο εκπαιδευτικός.

Ο εκπαιδευτικός έχει ήδη απομακρυνθεί από το σχολείο

Μιλώντας στο Star Kεντρικής Ελλάδας η κυρία Χουλιάρα λέει πως σε αυτό το περιστατικό χάθηκε το μέτρο και πως ο εκπαιδευτικός λειτούργησε με τρόπο όχι ενδεδειγμένο.

Καταδικάζει το περιστατικό, λέγοντας χαρακτηριστικά πως δεν μπορεί να συμβαίνουν τέτοια πράγματα μπροστά μάλιστα στα μάτια των παιδιών. Ο εκπαιδευτικός έχει ήδη απομακρυνθεί από το σχολείο τουλάχιστον μέχρι να διαπιστωθεί τι ακριβώς έχει συμβεί.

Η υπόθεση διερευνάται τόσο από τον χώρο της εκπαίδευσης όσο και από δικαιοσύνη καθώς ο πατέρας έχει ήδη καταθέσει μήνυση στην αστυνομία.

Χρειάζεται ψυχραιμία τόνισε η κυρία Χουλιάρα, θα κάνουμε ότι είναι καλύτερο δυνατόν. Αυτό που προέχει είναι η ασφάλεια των παιδιών, πρόσθεσε. Παραδέχεται πάντως πως από την πλευρά του εκπαιδευτικού υπήρχε όχι ενδεδειγμένη συμπεριφορά, ωστόσο οι εξελίξεις πρόλαβαν τις διορθωτικές κινήσεις.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 13/10

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Νέο Ηράκλειο
Νέο Ηράκλειο: Πατέρας ξυλοκοπεί την κόρη του μπροστά στην ιδιοκτήτρια καταστήματος
Πατέρας εισβάλλει σε κατάστημα στο Νέο Ηράκλειο και ξυλοκοπεί την κόρη του για οικονομικές διαφορές, προκαλώντας σοκ σε πελάτες και ιδιοκτήτρια
Νέο Ηράκλειο: Πατέρας ξυλοκοπεί την κόρη του μπροστά στην ιδιοκτήτρια καταστήματος
ΙΤΥΕ ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ
ΙΤΥΕ-Διόφαντος: Επιμόρφωση Β’ επιπέδου ΤΠΕ- Διεξαγωγή εξετάσεων πιστοποίησης εκπαιδευτικών
«Επιμόρφωση Εκπαιδευτικών για την Αξιοποίηση και Εφαρμογή των Ψηφιακών Τεχνολογιών στην Διδακτική Πράξη (Επιμόρφωση Β’ επιπέδου Τ.Π.Ε.)/ Μεταφερόμενη...
ΙΤΥΕ-Διόφαντος: Επιμόρφωση Β’ επιπέδου ΤΠΕ- Διεξαγωγή εξετάσεων πιστοποίησης εκπαιδευτικών
metsovio_4.jpg
ΕΜΠ: Κοσμήτορας καλείται να δώσει «έγγραφη ενημέρωση» για κατάληψη – Ποιες απορίες θέτει η Πρυτανεία
Η Πρυτανεία ζητεί να πληροφορηθεί εγγράφως «ποια όργανα ενημερώσατε, τι μέτρα λάβατε», ενώ ο Κοσμήτορας επιμένει ότι απλώς μετέφερε απόφαση Γενικής...
ΕΜΠ: Κοσμήτορας καλείται να δώσει «έγγραφη ενημέρωση» για κατάληψη – Ποιες απορίες θέτει η Πρυτανεία
Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρης Μαρκόπουλος
Δημήτρης Μαρκόπουλος για ονόματα των θυμάτων των Τεμπών στο Σύνταγμα: «Είναι τιμή η μπογιά που έγραψαν κάποια νεαρά παιδιά;»
«Οι κόκκινες μπογιές που γράφτηκαν με αυθορμητισμό και συναισθηματική φόρτιση δεν μπορούν να θεωρηθούν ως η ενδεδειγμένη τιμή σε αυτά τα παιδιά».
Δημήτρης Μαρκόπουλος για ονόματα των θυμάτων των Τεμπών στο Σύνταγμα: «Είναι τιμή η μπογιά που έγραψαν κάποια νεαρά παιδιά;»