sxoleia-mathites-ekpaideusi
Konstantinos Tsakalidis / SOOC
Μαθητής της Α΄ Λυκείου ήταν το παιδί που δέχθηκε επίθεση έξω από το 7ο Λύκειο της Καλλιθέας - Πρώην μαθητής του σχολείου ο δράστης

Πρώην μαθητής του 7ου Λυκείου Καλλιθέας, ο οποίος μάλιστα είχε απομακρυνθεί παλαιότερα από το σχολείο, ήταν σύμφωνα με πληροφορίες του alfavita.gr ο δράστης της επίθεσης σε μαθητή έξω από το Λύκειο το μεσημέρι της Τετάρτης. 

Ο 18χρονος επιτέθηκε στον μαθητή της Α' Λυκείου καταφέρνοντας του χτυπήματα στο κεφάλι και στο πρόσωπο με αιχμηρό αντικείμενο, ωστόσο σύμφωνα με μαρτυρίες των μαθητών μπορεί το αντικείμενο να μην ήταν σιδερογροθιά, αλλά δαχτυλίδι ή κλειδιά που μπορεί να κρατούσε στο χέρι του ο δράστης. 

Ο μαθητής μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, ενώ αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες του δόθηκε εξιτήριο κι επέστρεψε στο σπίτι του. 

Σε εξέλιξη βρίσκεται προανάκριση του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας για το περιστατικό.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Τα ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ στο Voucher ΔΥΠΑ: Ανοίγει ξανά αύριο η επιλογή - Που έχει θέσεις

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Παραίτηση από δουλειά λόγω Τεχνητής Νοημοσύνης
Τεχνητή Νοημοσύνη: Γιατί χιλιάδες εργαζόμενοι παραιτούνται πριν τους απολύσει ο αλγόριθμος
Σαρώνει το νέο εργασιακό φαινόμενο της «προληπτικής παραίτησης» - Αποκαλυπτικά στοιχεία για το «τέλος του 9-5»
Τεχνητή Νοημοσύνη: Γιατί χιλιάδες εργαζόμενοι παραιτούνται πριν τους απολύσει ο αλγόριθμος