Πιστοποίηση Αγγλικών LTE GOLEARN - ΑΣΕΠ
ειδική αγωγή
Για τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης η καταχώριση θα πραγματοποιηθεί από την Τετάρτη 20/10/2021 έως και την Πέμπτη 21/10/2021. Στη συνέχεια, για τις οικείες αυτών Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης, η καταχώριση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 22/10/2021.

Ξεκίνησαν οι επίσημες καταγραφές κενών για προσλήψεις αναπληρωτών, με την αρχή να γίνεται από τους Αναπληρωτές ΕΕΠ-ΕΒΠ, για τους οποίους το υπουργείο απέστειλε σήμερα στις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης έγγραφο με το οποίο καλούνται να προβούν στην ηλεκτρονική καταχώριση των λειτουργικών κενών στο ΟΠΣΥΔ.

Το έγγραφο

Προκειμένου να εκδοθεί Ειδική Πρόσκληση σύμφωνα με το άρθρο 86 του Ν. 4547/2018 (ΦΕΚ 102 Α΄), όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, παρακαλείσθε να προβείτε στην ηλεκτρονική καταχώριση στο Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα Διαχείρισης Προσωπικού Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης (ΟΠΣΥΔ) των λειτουργικών κενών των περιοχών αρμοδιότητάς σας σε αναπληρωτές μέλη ΕΕΠ ως εξής: Διαχείριση → Εισαγωγή κενών σε ώρες → Αναπληρωτών ΕΕΠ-ΕΒΠ σε ώρες ανά σχολείο

Για τα κενά του κλάδου ΠΕ25 στις ΣΜΕΑΕ στο τύπος κενού: Ειδικής Αγωγής και κατόπιν τις ώρες στη σχολική μονάδα.

Για τα κενά του κλάδου ΠΕ25 για την Εξειδικευμένη Εκπαιδευτική Υποστήριξη στο τύπος κενού: Εξειδικευμένη Τομεακό και κατόπιν τις ώρες στη σχολική μονάδα.

Για τα κενά (κλάδου ΠΕ23) στο πρόγραμμα Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑΛ, στο τύπος κενού: Μ.Ν.Α.Ε. και κατόπιν τις ομάδες σχολείων με τις ώρες ανά σχολική μονάδα.

Για τα κενά (κλάδου ΠΕ30) στις Τάξεις Υποδοχής ΖΕΠ, στο τύπος κενού: ΤΥ ΖΕΠ και κατόπιν τις ώρες στη σχολική μονάδα. Μόνο οι Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης επιλέγουν:

Για τα κενά στα ΚΕΔΑΣΥ: Διαχείριση → Εισαγωγή κενών → Αναπληρωτών ΕΕΠ-ΚΕΔΑΣΥ → τύπος κενού: Ειδικής Αγωγής και καταχώριση αυτών κατά τη συνήθη διαδικασία.

Για τα κενά στα ΣΔΕΥ-ΚΕΔΑΣΥ: Διαχείριση → Εισαγωγή κενών σε ώρες → Αναπληρωτών ΕΕΠ-ΕΒΠ σε ώρες ανά σχολείο → τύπος κενού: ΣΔΕΥ και κατόπιν τις ομάδες σχολείων με τις ώρες ανά σχολική μονάδα.

Σημειώνεται ότι:

α) οι ώρες απασχόλησης (σε σχολικές μονάδες) για τα μέλη ΕΕΠ είναι 25

β) το πεδίο «ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΠΕΠ» είναι προς χρήση μόνο από την υπηρεσία μας.

Επισήμανση: Η καταχώριση σε σχολικές μονάδες/ΚΕΔΑΣΥ θα αφορά αποκλειστικά και μόνο τον αριθμό των κενών ανά περιοχή/ΚΕΔΑΣΥ και κλάδο όπως καταγράφονται στο συνημμένο excel, το οποίο περιλαμβάνει ανά φύλλο όλα τα προαναφερόμενα προγράμματα και σε καμία περίπτωση δεν δύναται να υπερβαίνει τον αριθμό αυτόν.

Για τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης η καταχώριση θα πραγματοποιηθεί από την Τετάρτη 20/10/2021 έως και την Πέμπτη 21/10/2021. Στη συνέχεια, για τις οικείες αυτών Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης, η καταχώριση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 22/10/2021. Τέλος, σημειώνεται η αριθ. πρωτ. 123276/Δ3/30-9-2021 Υπουργική Απόφαση (ΦΕΚ 4706 Β΄) η οποία τροποποίησε τη σχετική Υ.Α. με τα καθήκοντα και τις αρμοδιότητες των ΠΕ25 στην εξειδικευμένη εκπαιδευτική υποστήριξη καθώς και η αριθ. πρωτ. 104627/ΓΔ5/7-8-2020 (ΦΕΚ 3344 Β΄) ρυθμιστική απόφαση, στο άρθρο 5, παρ. 9β.

Δείτε ΟΛΟ το έγγραφο

Δείτε τις περιοχές στις οποίες ζητείται να καταχωρίσουν κενά

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Αποτελέσματα ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΙΝΑΛ: Τα πρώτα αποτελέσματα σε όλη την Ελλάδα

Σχετικά με την "άψε σβήσε" απόλυση του καθηγητή που χειροδίκησε σε μαθήτρια

Τι ισχύει από τη Δευτέρα 5/12 σε σχολεία και σε πάσης φύσεως εκπαιδευτικές δομές

Διορισμοί μέσω ΑΣΕΠ που ΔΕΝ χρειάζονται εξετάσεις (Προκήρυξη 7Κ/2019)

ΜΟΝΟ 111 ΕΥΡΩ το Online εύκολο μοριοδιωτούμενο Lower - Proficiency που παίρνεις σε 2 ημέρες! - ΤΗΛΕΞΕΤΑΣΗ μόνο σε Reading - Listening

Αυτά είναι τα 9μηνα σεμινάρια που Μοριοδοτούν Εκπαιδευτικούς και ξεκινούν το ΝΟΕΜΒΡΙΟ με μόνο 25 ευρώ τον μήνα

ECDL | Πιστοποίηση Υπολογιστών ΜΟΝΟ 95 ΕΥΡΩ για  ΑΣΕΠ , ΔΙΩΡΙΣΜΟΥΣ, ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΚΑΙ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ

σχετικά άρθρα