ειδική αγωγή
Για τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης η καταχώριση θα πραγματοποιηθεί από την Τετάρτη 20/10/2021 έως και την Πέμπτη 21/10/2021. Στη συνέχεια, για τις οικείες αυτών Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης, η καταχώριση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 22/10/2021.

Ξεκίνησαν οι επίσημες καταγραφές κενών για προσλήψεις αναπληρωτών, με την αρχή να γίνεται από τους Αναπληρωτές ΕΕΠ-ΕΒΠ, για τους οποίους το υπουργείο απέστειλε σήμερα στις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης έγγραφο με το οποίο καλούνται να προβούν στην ηλεκτρονική καταχώριση των λειτουργικών κενών στο ΟΠΣΥΔ.

Το έγγραφο

Προκειμένου να εκδοθεί Ειδική Πρόσκληση σύμφωνα με το άρθρο 86 του Ν. 4547/2018 (ΦΕΚ 102 Α΄), όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, παρακαλείσθε να προβείτε στην ηλεκτρονική καταχώριση στο Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα Διαχείρισης Προσωπικού Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης (ΟΠΣΥΔ) των λειτουργικών κενών των περιοχών αρμοδιότητάς σας σε αναπληρωτές μέλη ΕΕΠ ως εξής: Διαχείριση → Εισαγωγή κενών σε ώρες → Αναπληρωτών ΕΕΠ-ΕΒΠ σε ώρες ανά σχολείο

Για τα κενά του κλάδου ΠΕ25 στις ΣΜΕΑΕ στο τύπος κενού: Ειδικής Αγωγής και κατόπιν τις ώρες στη σχολική μονάδα.

Για τα κενά του κλάδου ΠΕ25 για την Εξειδικευμένη Εκπαιδευτική Υποστήριξη στο τύπος κενού: Εξειδικευμένη Τομεακό και κατόπιν τις ώρες στη σχολική μονάδα.

Για τα κενά (κλάδου ΠΕ23) στο πρόγραμμα Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑΛ, στο τύπος κενού: Μ.Ν.Α.Ε. και κατόπιν τις ομάδες σχολείων με τις ώρες ανά σχολική μονάδα.

Για τα κενά (κλάδου ΠΕ30) στις Τάξεις Υποδοχής ΖΕΠ, στο τύπος κενού: ΤΥ ΖΕΠ και κατόπιν τις ώρες στη σχολική μονάδα. Μόνο οι Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης επιλέγουν:

Για τα κενά στα ΚΕΔΑΣΥ: Διαχείριση → Εισαγωγή κενών → Αναπληρωτών ΕΕΠ-ΚΕΔΑΣΥ → τύπος κενού: Ειδικής Αγωγής και καταχώριση αυτών κατά τη συνήθη διαδικασία.

Για τα κενά στα ΣΔΕΥ-ΚΕΔΑΣΥ: Διαχείριση → Εισαγωγή κενών σε ώρες → Αναπληρωτών ΕΕΠ-ΕΒΠ σε ώρες ανά σχολείο → τύπος κενού: ΣΔΕΥ και κατόπιν τις ομάδες σχολείων με τις ώρες ανά σχολική μονάδα.

Σημειώνεται ότι:

α) οι ώρες απασχόλησης (σε σχολικές μονάδες) για τα μέλη ΕΕΠ είναι 25

β) το πεδίο «ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΠΕΠ» είναι προς χρήση μόνο από την υπηρεσία μας.

Επισήμανση: Η καταχώριση σε σχολικές μονάδες/ΚΕΔΑΣΥ θα αφορά αποκλειστικά και μόνο τον αριθμό των κενών ανά περιοχή/ΚΕΔΑΣΥ και κλάδο όπως καταγράφονται στο συνημμένο excel, το οποίο περιλαμβάνει ανά φύλλο όλα τα προαναφερόμενα προγράμματα και σε καμία περίπτωση δεν δύναται να υπερβαίνει τον αριθμό αυτόν.

Για τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης η καταχώριση θα πραγματοποιηθεί από την Τετάρτη 20/10/2021 έως και την Πέμπτη 21/10/2021. Στη συνέχεια, για τις οικείες αυτών Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης, η καταχώριση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 22/10/2021. Τέλος, σημειώνεται η αριθ. πρωτ. 123276/Δ3/30-9-2021 Υπουργική Απόφαση (ΦΕΚ 4706 Β΄) η οποία τροποποίησε τη σχετική Υ.Α. με τα καθήκοντα και τις αρμοδιότητες των ΠΕ25 στην εξειδικευμένη εκπαιδευτική υποστήριξη καθώς και η αριθ. πρωτ. 104627/ΓΔ5/7-8-2020 (ΦΕΚ 3344 Β΄) ρυθμιστική απόφαση, στο άρθρο 5, παρ. 9β.

Δείτε ΟΛΟ το έγγραφο

Δείτε τις περιοχές στις οποίες ζητείται να καταχωρίσουν κενά

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Εκπαιδευτικοί: Νέος υπολογισμός της μισθοδοσίας από 1 Μαρτίου λόγω τροποποίησης φόρου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 1/3

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ
«Και οι δάσκαλοι τι χρειάζονται σε αυτούς τους μικρόψυχους καιρούς;»
Ομάδα Πειραματόζωων Εκπαιδευτικών: Τα σχολεία είναι ζωντανοί οργανισμοί και όχι ατομικοί φάκελοι επιδόσεων και αποδόσεων και μηχανές κέρδους
«Και οι δάσκαλοι τι χρειάζονται σε αυτούς τους μικρόψυχους καιρούς;»
trafmatismos-diadilotrias
Τραυματισμός διαδηλώτριας από την αστυνομία στη Θεσσαλονίκη - Καταγγελία & μηνυτήρια αναφορά
«Η επίθεση της αστυνομίας συνεχίστηκε και, φυσικά, αγνόησαν την απόλυτη αναγκαιότητα να κληθεί ασθενοφόρο για την διακομιδή της σοβαρά τραυματισμένης...
Τραυματισμός διαδηλώτριας από την αστυνομία στη Θεσσαλονίκη - Καταγγελία & μηνυτήρια αναφορά
ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ
Σήμερα Πέμπτη πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο για τα ιδιωτικά ΑΕΙ - Προπύλαια στις 12
Πανεπιστημιακή και φοιτητική κοινότητα κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους απέναντι στο νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας για τα «μη κρατικά...
Σήμερα Πέμπτη πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο για τα ιδιωτικά ΑΕΙ - Προπύλαια στις 12