ΑΠΘ: Παρέχει το αγρόκτημα του για δημιουργία λαχανόκηπων
Φτιάξε το δικό σου λαχανόκηπο με τη στήριξη του ΑΠΘ στις εκτάσεις του Πανεπιστημιακού Αγροκτήματος, στη Θέρμη Θεσσαλονίκης

Στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών και δράσεων για την εξωστρέφεια του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου, το Τμήμα Γεωπονίας και το Αγρόκτημα του ΑΠΘ δίνουν την ευκαιρία σε όλους τους πολίτες να φτιάξουν τον δικό τους κήπο στις εκτάσεις του Πανεπιστημιακού Αγροκτήματος, στη Θέρμη Θεσσαλονίκης.

Το Αγρόκτημα του Πανεπιστημίου και το Τμήμα Γεωπονίας θα παρέχουν στους χρήστες συμβουλευτική υποστήριξη από φοιτητές του Τμήματος και γεωπόνους, νερό άρδευσης, με ανεξάρτητη παροχή σε κάθε τεμάχιο καθώς και κοινόχρηστους χώρους υγιεινής. Η καλλιέργεια θα γίνεται σύμφωνα με τις αρχές της βιολογικής γεωργίας.

Άμεσα θα διατεθούν 150 κήποι, με έκταση 100 τ.μ. ο καθένας.

Δικαίωμα υποβολής αίτησης έχουν όλοι οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής της Θεσσαλονίκης και η διάθεση των κήπων θα γίνει με σειρά προτεραιότητας.

Η συμμετοχή στο πρόγραμμα ανέρχεται στο ποσό των 120 ευρώ ετησίως, ενώ τα έσοδα που θα προκύψουν θα διατεθούν στο Ταμείο του Αγροκτήματος και θα χρησιμοποιούνται για τις λειτουργικές ανάγκες των κήπων, τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών και την εκπαίδευση των φοιτητών.

Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα μπορούν να υποβάλουν αίτηση από σήμερα, Τρίτη 16 Μαρτίου έως εξαντλήσεως των διαθέσιμων κήπων, στα γραφεία του Αγροκτήματος του ΑΠΘ (περιοχή ‘πράσινα φανάρια’ Θέρμης) ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected] , ή στα τηλ. 2310473842, 2310473792.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΣΟΚ με την Ανάκληση απορρυπαντικού πλυντηρίου ρούχων: Αόρατος κίνδυνος με επιβλαβείς χημικές ουσίες και ελλιπή επισήμανση

750 ευρώ  σε 170.000 πολίτες - Πάρτε τα με μια μόνο αίτηση και όλα εξα αποστάσεως μέσω golearn

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 7/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

κοτόπουλο με μπάμιες
Μαμαδίστικο, αυθεντικό και… νόστιμο: Το κοτόπουλο με μπάμιες του Δημήτρη Σκαρμούτσου μάς γυρίζει πίσω στα παιδικά μας χρόνια

Υπάρχουν φαγητά που δεν είναι απλώς συνταγές, αλλά… μνήμες....

Μαμαδίστικο, αυθεντικό και… νόστιμο: Το κοτόπουλο με μπάμιες του Δημήτρη Σκαρμούτσου μάς γυρίζει πίσω στα παιδικά μας χρόνια
μπισκότα
Μπισκότα αμυγδάλου χωρίς γλουτένη – Η ιδανική συνταγή για καφέ ή επιδόρπιο
Είναι ιδανικά για παιδιά, για όσους ακολουθούν δίαιτα χωρίς γλουτένη, αλλά και για γιορτινά κεράσματα.
Μπισκότα αμυγδάλου χωρίς γλουτένη – Η ιδανική συνταγή για καφέ ή επιδόρπιο