Πιστοποίηση Αγγλικών LTE GOLEARN - ΑΣΕΠ
Thumbnail
ΣΕΠΕ Αθηνά: Με ποσοστό που προσεγγίζει το 90%, οι σχολικές μονάδες του Συλλόγου μας (σε σύνολο 97 σχ. μονάδων, 44 Δημοτικών και 53 Νηπιαγωγείων) συμμετέχουν στην απεργία - αποχή από τις αξιολογικές διαδικασίες

Χαιρετίζουμε όλες και όλους τους/τις συναδέλφους του συλλόγου Αθηνά που ανταποκρίνονται μαζικά στο συλλογικό κάλεσμα και συμμετέχουν καθολικά στη μεγάλη μάχη ενάντια στην αξιολόγηση, υπερασπίζοντας το δημόσιο σχολείο και την εργασιακή μας αξιοπρέπεια.

Είναι τέτοια η ανταπόκριση των συναδέλφων, ώστε με ποσοστό που προσεγίζει το 90%, οι σχολικές μονάδες του Συλλόγου μας (σε σύνολο 97 σχ. μονάδων, 44 Δημοτικών και 53 Νηπιαγωγείων) συμμετέχουν στην απεργία - αποχή από τις αξιολογικές διαδικασίες, ομόφωνα ή με συντριπτικές πλειοψηφίες.

Εκφράζουμε τη μεγάλη μας ικανοποίηση για την καθολική στάση των συναδέλφων και πιστεύουμε ότι τις επόμενες μέρες το σύνολο των σχολικών μας μονάδων θα έχει τοποθετηθεί με την πλευρά του εκπαιδευτικού κινήματος και της απεργίας- αποχής κόντρα στην κ. Κεραμέως και τα αντιδραστικά σχέδια της Κυβέρνησης.

Είναι απολύτως φανερό ότι ειδικές συνεδριάσεις για την αξιολόγηση της σχολικής μονάδας δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν ελλείψει απαρτίας και επομένως η συγκρότηση των ομάδων και οι αξιολογικές διαδικασίες που προβλέπονται από την Υ.Α. δεν θα υλοποιηθούν στα σχολεία και τα νηπιαγωγεία μας.

Kαλούμε τους Δ/ντές, Δ/ντριες, Προϊσταμένες, αλλά και όλους τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες σε διαρκή επαγρύπνηση και επαφή με το Σύλλογο, ώστε να υλοποιηθεί απρόσκοπτα σε κάθε σχολική μονάδα η θέση του συλλόγου και του κλάδου για απεργία-αποχή από την αξιολόγηση, που αποτελεί και θέση της συντριπτικής πλειοψηφίας των συναδέλφων, αλλά και των Δ/ντών και των Προϊσταμένων των σχ. μονάδων. Καμιά αυθαίρετη εντολή ή παράτυπη και παράνομη διαδικαστική οδηγία, που θα παραβιάζει την απόφαση των συναδέλφων, δεν πρέπει να επιτραπεί.

Ο σύλλογος Αθηνά θα πάρει όσες επιπλέον αγωνιστικές και ενημερωτικές πρωτοβουλίες χρειαστούν, για να θωρακίσουμε τις αποφάσεις των συλλόγων διδασκόντων και να συνεχίσουμε τον αγώνα μέχρι τη νίκη.

 

ΜΕ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ.

ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΣ.

Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΈΚΤΑΚΤΟ: Γενική αργία την Τρίτη σε δημόσιο και Ιδιωτικό τομέα

Κλειστά σχολεία ΧΩΡΙΣ τηλεκπαίδευση αύριο Τρίτη

Μαρουσάκης-χιόνια: «Την Τρίτη θα ξυπνήσουμε και θα τρίβουμε τα μάτια μας»

Πανεπιστήμιο Πατρών: Ξεκινάει η 1η ΕΤΗΣΙΑ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ Εκπαιδευτικών στον ΑΥΤΙΣΜΟ στην Ελλάδα

ΑΣΕΠ 13Κ/2021 - Δήμοι: Το ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ Lower - Proficiency (90 μόρια) σε 2 ημέρες Μόνο 111 ευρώ για 90 μόρια

Προσλήψεις Εκπαιδευτικών: Το κορυφαίο 9ΜΗΝΟ σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ στην Ελλάδα

ECDL | Πιστοποίηση Υπολογιστών για ΑΣΕΠ μόνο 95 ευρώ μέσα σε 2 ημέρες

σχετικά άρθρα