Πληροφορίες του trikalavoice.gr αναφέρουν ότι σε σχολικές μονάδες των Τρικάλων, αλλά και σε ιδιωτικά φροντιστήρια, έχουν εγείρει ζητήματα υγείας και ασφάλειας παιδιά και γονείς.
Το θέμα ξεκινάει από το ότι συμμαθητές τους και εκπαιδευτικοί ταξίδεψαν το αμέσως προηγούμενο διάστημα στην Ιταλία, τις μέρες μάλιστα που παρουσίασε έξαρση ο κορονοϊός.
Οι διευθύνσεις σχολείων και φροντιστηρίων προσπαθούν να διαχειριστούν την κατάσταση με ψυχραιμία, δίχως ωστόσο να το καταφέρνουν απόλυτα λόγω του πανικού που έχει προκληθεί.
Τα σχολεία και τα φροντιστήρια λειτουργούν κανονικά προς το παρόν, με πιθανό πάντως το σενάριο να κλείσουν σε περίπτωση εξάπλωσης του κορονοϊού.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 19/9
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ