Συμμετοχή σχολείων στο Spoudase Fest 2019 σε Αθήνα και Θεσ/νίκη
Με σύνθημα "Κι όμως Αλλάζει", το μεγαλύτερο εκπαιδευτικό Φεστιβάλ πραγματοποιείται στην Αθήνα αλλά και για 1η φορά στην Θεσ/νίκη

Ξεκινάει η επίσημη περίοδος υποβολής αιτήσεων συμμετοχής (δείτε στο τέλος του κειμένου)  σχολικών μονάδων, ιδιωτικών εκπαιδευτηρίων, ομάδων μαθητών, συλλόγων γονέων κ.α. για το Spoudase Festival που πραγματοποιείται για 3 συνεχή χρονιά στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων και στο Βελλίδειο (TIF Helexpo) στην Θεσσαλονίκη.

Το Spoudase Festival 2018 με είσοδο ελεύθερη υποδέχτηκε 30.000 επισκέπτες υπό την αιγίδα της ΓΓΝΓ του Υπουργείου Παιδείας και της ΓΓΕΕ του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, ενώ φιλοξένησε πάνω από 300 εκθέτες απ'όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης. Ιδιαίτερο τόνο έδωσαν όπως θα δείτε και στο παρακάτω οπτικοακουστικό οι συμμετοχή του μαθητικού πληθυσμού και των εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο ειδικό student's Division,  όπου παρουσίασαν τις δραστηριότητές τους, τα πειράματά τους, εκθέματα ρομποτικής, stem, καλλιτεχνικές δράσεις και πολλά άλλα.

Σχολεία και ομάδες μαθητών κατέφθασαν απ'όλη την Ελλάδα, από τον Πύργο (1ο ΕΠΑΛ) και την Σίφνο (1ο ΕΠΑΛ)  έως το Πειραματικό Γυμνάσιο Αγίων Αναργύρων, Μαράσλειο, τα Αρσάκεια Σχολεία, τα εκπαιδευτήρια Γείτονα, το Ζάννειο, τη Σιβιτανίδειο, τα εκπαιδευτήρια ΝΕΑ Παιδεία , τους μικρούς αλχημιστές από την Λαμία , τα εκπαιδευτήρια Ζαγοριανάκου, το 1ο ΕΠΑΛ Χαλανδρίου, με το εξαιρετικό κιόσκι τους , το  3ο Ε.Κ. Ανατολικής Αττικής , το 2ο γυμνάσιο Νέας Ιωνίας κ.α.

Κατά την διάρκεια των 2 ημερών πάνω από 4.000 μαθητές πραγματοποίησαν δωρεάν επαγγελματικό προσανατολισμό, δωρεάν ψυχομετρικά τεστ, δωρεάν συμβουλευτική σπουδών, ενώ με ειδικές συνεδρίες έλαβαν συμβουλές για το Μηχανογραφικό τους, καθώς και για το πως θα διαχειρίζονται το άγχος των εξετάσεων. Σε δύο ξεχωριστά αμφιθέατρα πραγματοποιήθηκαν διαλέξεις για τα Μαθηματικά, την Φυσική και την Έκθεση, ενώ διάλεξη πραγματοποιήθηκε για την σωστή συμπλήρωση μηχανογραφικού.

Σε ειδικό χώρο, πραγματοποιήθηκε διήμερο Θερινό σχολείο από την Φιλεκπαιδευτική εταιρεία με μαθήματα και σεμινάρια για μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς

Φέτος όλες αυτές οι δραστηριότητες, αποκτούν μεγαλύτερη σημασία καθώς και η Β' Λυκείου καταθέτει μηχανογραφικό!

Spoudase Festival '19 - Θεσσαλονίκη (18-19 Μαϊου)
Spoudase Festival '19 - Αθήνα (22-23 Ιουνίου)

Δείτε τα κορυφαία στιγμιότυπα από το Spoudase Festival στο after movie event

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΚΘΕΤΩΝ από Π.Ε. και Δ.Ε.

Αν σας ενδιαφέρει να συμμετέχετε στο Spoudase Festival ως εκθέτης μπορείτε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα

 

σχολεία 9

 

 

 

Spoudase Festival

 

Σιβιτανίδειος

 

Σχολείο 2

 

Αρσάκεια Σχολεία

 

ΕΠΑΛ

 

 

stem education

 

σχολείο 7

 

αρσάκεια

 

Όλες οι ειδήσεις σήμερα

Έτσι θα ανοίξουν τα σχολεία 1η Φεβρουαρίου - Τι πρέπει να προσέξουν μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί

ΑΣΕΠ - ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ: Πιστοποίηση Αγγλικών έως και C2 με ΤΗΛΕΞΕΤΑΣΗ μόνο σε Reading - Listening

Το ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ στην Ελλάδα στην ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ Η/Υ για τον ΑΣΕΠ σε 10 ημέρες εξ αποστάσεως με ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

ΈΚΠΤΩΣΗ  σε σεμινάρια μοριοδοτούμενα του Παν.Αιγαίου έως 25 Ιανουαρίου - 385 ευρώ 

σχετικά άρθρα