Thumbnail
Ενημερωτικό των αιρετών Δίπλα Νατάσα-Χαλβατζιδάκη Δημήτρη

Σας ενημερώνουμε ότι η συνεδρίαση του Π.Υ.Σ.Π.Ε. Α΄ Αθήνας, θα γίνει αύριο (σ.σ: σήμερα) ημέρα Παρασκευή 16-11-2018 και ώρα 08:30, με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

  • Αναγνώριση συνάφειας Μεταπτυχιακών Τίτλων Σπουδών.
  • Προσωρινή τοποθέτηση εκπ/κών κλάδου ΠΕ07 με μερική διάθεση από το ΠΥΣΔΕ Α΄ Αθήνας.
  • Διάθεση εκπ/κών κλάδων ΠΕ05 και ΠΕ86 από το ΠΥΣΔΕ Α΄ Αθήνας σε σχολικές μονάδες της Δ/νσης Π.Ε. Α΄ Αθήνας για μερική συμπλήρωση του υποχρεωτικού τους ωραρίου.
  • Ανάθεση καθηκόντων αναπληρώτριας προϊσταμένης του 95ου Νηπ. Αθηνών.
  • Χορήγηση αδειών άσκησης ιδιωτικού έργου με αμοιβή.
  • Διάθεση εκπ/κού για συμπλήρωση του υποχρεωτικού της ωραρίου (Αλλαγή καθηκόντων από εκπ/κά σε διοικ/κά).


Δίπλα Νατάσα – Χαλβατζιδάκης Δημήτρης

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Ντομάτες: Πού πρέπει να τις αποθηκεύετε για να διατηρούνται φρέσκες και νόστιμες

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 14/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Παραλία Κόκκινος Πύργος
Τα ευρήματα των πρώτων μικροβιολογικών ελέγχων για το 2025: Αυτές είναι οι ακατάλληλες παραλίες στην Αττική και σε όλη την Ελλάδα
Τι έδειξαν τα αποτελέσματα των μικροβιολογικών ελέγχων στις παραλίες στην Αττική για το 2025 που δημοσίευσε το Πανελλήνιο Κέντρο Οικολογικών Ερευνών...
Τα ευρήματα των πρώτων μικροβιολογικών ελέγχων για το 2025: Αυτές είναι οι ακατάλληλες παραλίες στην Αττική και σε όλη την Ελλάδα
λούπινο
Το όσπριο που λάτρευαν οι Αρχαίοι Ελληνες για τη γεύση του: Ένα παγκόσμιο superfood, ξεχασμένο στην Ελλάδα
Η αρχαιοελληνική ονομασία θέρμος παραπέμπει όχι μόνο στη θερμότητα αλλά και στην έννοια της τροφής που δίνει δύναμη.
Το όσπριο που λάτρευαν οι Αρχαίοι Ελληνες για τη γεύση του: Ένα παγκόσμιο superfood, ξεχασμένο στην Ελλάδα