Thumbnail
«Διαβούλευση για ομαδοποίηση κλάδων εκπαιδευτικών και Ωρολόγια Προγράμματα Σπουδών Γ΄ ΕΠΑ.Λ. του ν.4386/16 (ΦΕΚ 83Α΄/11-5-2016)» 

             Στα πλαίσια του Διαλόγου για την Παιδεία, σας προωθούμε Πρόταση του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων, για το ωρολόγιο Πρόγραμμα των Ειδικοτήτων της Γ’ τάξη Ημερησίου και Γ’ & Δ’ Εσπερινού ΕΠΑΛ του ν.4386/2016, που προτείνεται να εφαρμοστεί κατά το μεταβατικό στάδιο από το προσεχές σχολικό έτος 2017-18.

            Υπάρχει προβληματισμός και θέλουμε την γνώμη σας για τα πανελλαδικώς εξεταζόμενα μαθήματα που έχουν και εργαστηριακό μέρος. Πρέπει να παραμείνουν ως μικτά μαθήματα ή το εργαστηριακό μέρος να είναι ξεχωριστό μάθημα; Τι πρέπει να γίνει με τα μαθήματα με 1 ώρα εργαστηριακό μέρος, τα οποία δεν είναι δόκιμο να χαρακτηρισθούν ως ξεχωριστό εργαστηριακό μάθημα; Περιμένουμε τις προτάσεις σας.

            Επίσης σας προωθούμε πρόταση για ομαδοποίηση των κλάδων εκπαιδευτικών. Παρακαλούμε για τα σχόλιά σας.
            Υποβάλετε τις προτάσεις σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Διεύθυνσης Επαγγελματικής Εκπαίδευσης του ΥΠΠΕΘ, [email protected], μέχρι και την Τρίτη 14 Μαρτίου 2017.

Δείτε τις Ομαδοποιήσεις κλάδων ΕΔΩ
 
ΩΠΣ Γ΄ Ημερ Γ΄ Δ΄ Εσπερινού  ΕΠΑ.Λ ΕΔΩ 
 
Διαβιβαστικό ΕΔΩ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 14/9

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Νάντια Γιαννακοπούλου
Νάντια Γιαννακοπούλου στο περίπτερο του alfavita.gr στη ΔΕΘ: «Καταφέραμε να μην προχωρήσουν οι συγχωνεύσεις σχολείων και τμημάτων»
«Συνεχίζουμε να παλεύουμε για να μην συγχωνεύονται τμήματα μέσα στα σχολεία - Η παιδεία δεν είναι προνόμια, είναι δικαίωμα», δήλωσε η βουλευτής του...
Νάντια Γιαννακοπούλου στο περίπτερο του alfavita.gr στη ΔΕΘ: «Καταφέραμε να μην προχωρήσουν οι συγχωνεύσεις σχολείων και τμημάτων»