theodorikakos
Τόνισε πως οι 1.500 προσλήψεις ειδικών φρουρών θα ολοκληρωθούν εντός του έτους

Ανοιχτό το ενδεχόμενο για νέες προσλήψεις στο Δημόσιο με βάση ανάγκες και τις δημοσιονομικές δυνατότητες της χώρας, πέραν των προγραμματισμένων σε Ειδική Αγωγή, Υγεία και Αστυνομία, άφησε ο υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος, ο οποίος, μιλώντας στην τηλεόραση του Σκάι, τόνισε παράλληλα ότι δεν υπάρχει θέμα απολύσεων.

«Γίνεται καταγραφή των αναγκών από το σύνολο του δημοσίου τομέα και στη συνέχεια ο πρωθυπουργός και όλο το κυβερνητικό επιτελείο, προσμετρώντας τις δημοσιονομικές δυνατότητες, θα προχωρήσουν σε σχεδιασμό για όλη την τετραετία», δήλωσε.

Ειδικά για την πρόσληψη 1.500 ειδικών φρουρών, ο κ. Θεοδωρικάκος είπε ότι εκτιμά πως ο υπουργός Δημοσίας Τάξης, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης θα έχει ολοκληρώσει τη σχετική διαδικασία μέχρι το τέλος του έτους.

Ταυτόχρονα ο υπουργός Εσωτερικών άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο περισσότερων προσλήψεων εφόσον η οικονομική κατάσταση της χώρας το επιτρέψει, ενώ ξεκαθάρισε ότι «δεν υπάρχει λόγος περαιτέρω μείωσης των δημοσίων υπάλληλων».

«Στον επόμενο χρόνο προφανώς θα υπάρχουν προσλήψεις. Επιμένω ότι μπαίνουμε σε σχεδιασμό και θα γίνονται ανακοινώσεις, οι προσλήψεις θα γίνονται γνώστες στην κοινωνία, ώστε να μην αιφνιδιάζεται κανείς και να υπάρξει πλάνο να μπει ένα τέλος στις πελατειακές σχέσεις που ταλαιπωρούσαν την κοινωνία», προσέθεσε.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πότε θα βγουν οι πίνακες κατάταξης αναπληρωτών για προσλήψεις

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 17/8

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα