Thumbnail
Πρώην σύμβουλος του Αντώνη Σαμαρά

Προσφυγή κατά της απόφασης του Κέντρου Ελέγχου Φορολογουμένων Μεγάλου Πλούτου για την επιβολή προστίμου σχετικά με το λογαριασμό στην HSBC, που αποκαλύφθηκε με τη «λίστα Λαγκάρντ», κατέθεσε στα διοικητικά δικαστήρια ο δικηγόρος , σύμβουλος του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, Σταύρος Παπασταύρου.

Ο δικηγόρος ζητά την ακύρωση του προστίμου των 3,3 εκατ. ευρώ που επιβλήθηκε στον ίδιο και τη μητέρα του, το οποίο -σύμφωνα με δήλωσή του- πλήρωσε μετά από δάνειο που έλαβε από τον πραγματικό δικαιούχο του λογαριασμού.

Ο σύμβουλος του πρώην πρωθυπουργού επαναλαμβάνει σε ανακοίνωση που εξέδωσε, ότι το πρόστιμο που του επιβλήθηκε για τη λίστα Λαγκάρντ βασίστηκε σε ένα «κατασκευασμένο, αγνώστου προέλευσης και ταυτότητας, αρχείο excel» και καταλήγει:

«Καταλαβαίνω ότι η οργανωμένη συκοφαντία σε βάρος μου, η λάσπη και η προσπάθεια εξόντωσης δεν θα σταματήσουν εδώ. Περιμένω το επόμενο ασύμμετρο χτύπημα. Η υπέρβαση όμως κάθε ορίου στην επινόηση άλλοτε στοιχείων, άλλοτε γεγονότων και πλέον και πληροφοριών εκθέτει και αποκαλύπτει καθημερινά τους ευρύτερους στόχους των εμπνευστών της συστηματικής σε βάρος μου συκοφαντίας. Οι μάσκες άρχισαν να πέφτουν και η δικαιοσύνη θα κρίνει άμεσα τους συκοφάντες».

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750€: Βγήκε το Μητρώο Ωφελουμένων - Μάθετε αν είστε μέσα και ξεκινήστε

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

foto_education_pencils.jpg
Μεταθέσεις εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας: Πότε θα αρχίσει να «τρέχει» το σύστημα
Εκπαιδευτικοί σε αναμονή: Πώς θα κινηθεί η διαδικασία των μεταθέσεων Δευτεροβάθμιας - Ενημέρωση από τον αιρετό στο ΚΥΣΔΕ Θοδωρή Κατσωνόπουλο
Μεταθέσεις εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας: Πότε θα αρχίσει να «τρέχει» το σύστημα
KINO
KINO Athens Film Festival 2026: Δωρεάν Masterclass στο Πάντειο για τη Μουσική και τα Δικαιώματα στις Ταινίες
Εργαστήριο Πολιτιστικής Διαχείρισης / KINO Athens : Master class Κινηματογράφου, 17 και 20 / 03
KINO Athens Film Festival 2026: Δωρεάν Masterclass στο Πάντειο για τη Μουσική και τα Δικαιώματα στις Ταινίες
Μιχάλης Κατρίνης
Δήλωση του Μιχ Κατρίνη (ΠΑΣΟΚ) στο alfavita.gr: «Καταρρίφθηκε το αφήγημα της κυβέρνησης περί μη εμπλοκής στον πόλεμο»
Κατάρριψη ιρανικών πυραύλων στη Σαουδική Αραβία: Σφοδρή κριτική από τον Μιχάλη Κατρίνη για εμπλοκή της Ελλάδας - Η δήλωση στο alfavita
Δήλωση του Μιχ Κατρίνη (ΠΑΣΟΚ) στο alfavita.gr: «Καταρρίφθηκε το αφήγημα της κυβέρνησης περί μη εμπλοκής στον πόλεμο»