Πολιτική 0

Έρευνα-φωτιά: 15 υπάλληλοι της Βουλής με πλαστά πτυχία

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Στον εισαγγελέα το σχετικό πόρισμα

Στοιχεία φωτιά ήρθαν στο φως από έρευνα για υπαλλήλους  της βουλής που έχουν προσληφθεί με πλαστά πτυχία, έρευνα που είχε ξεκινήσει πριν αρκετό καιρό με εντολή του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, όταν διατελούσε πρόεδρος της Βουλής. Η διαταγή της έρευνας είχε έρθει μετά από καταγγελίες.

Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι πριν λίγες ημέρες παραδόθηκε το πόρισμα στον Νίκο Βούτση και, όπως αποκαλύπτεται, 15 μόνιμοι υπάλληλοι της Βουλής εργάζονταν με πλαστά πτυχία. Το πόρισμα έχει σταλεί ήδη στον εισαγγελέα. 

Πάντως η ανανέωση των συμβάσεων των συμβασιούχων της Βουλής θα πραγματοποιηθεί κανονικά για έξι μήνες για τους 43 από τους 45. 

Ο ένας εκ των δύο υπολοίπων βρέθηκε με πλαστό πτυχίο, ενώ ο έταιρος διέθετε ήδη σύμβαση αορίστου χρόνου σε επιχείρηση του ιδιωτικού τομέα. 

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Γνωρίζετε τι σημαίνει η σπάνια λέξη «φλήναφος»;

Δεκάδες καταλήψεις σε όλη την Ελλάδα – Η λίστα με τα κλειστά σχολεία

Τα ιδανικά χωριά για φθινοπωρινές εξορμήσεις και περιπέτεια

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

πολιτική