Στοιχεία φωτιά ήρθαν στο φως από έρευνα για υπαλλήλους της βουλής που έχουν προσληφθεί με πλαστά πτυχία, έρευνα που είχε ξεκινήσει πριν αρκετό καιρό με εντολή του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, όταν διατελούσε πρόεδρος της Βουλής. Η διαταγή της έρευνας είχε έρθει μετά από καταγγελίες.
Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι πριν λίγες ημέρες παραδόθηκε το πόρισμα στον Νίκο Βούτση και, όπως αποκαλύπτεται, 15 μόνιμοι υπάλληλοι της Βουλής εργάζονταν με πλαστά πτυχία. Το πόρισμα έχει σταλεί ήδη στον εισαγγελέα.
Πάντως η ανανέωση των συμβάσεων των συμβασιούχων της Βουλής θα πραγματοποιηθεί κανονικά για έξι μήνες για τους 43 από τους 45.
Ο ένας εκ των δύο υπολοίπων βρέθηκε με πλαστό πτυχίο, ενώ ο έταιρος διέθετε ήδη σύμβαση αορίστου χρόνου σε επιχείρηση του ιδιωτικού τομέα.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Πρέβεζα: Ισραηλινή τουρίστρια έκανε άσεμνη χειρονομία σε κοπέλα που τραγουδά για την Παλαιστίνη (Βίντεο)
Νέο μάθημα στο Λύκειο από το νέο έτος - Ποιο είναι
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 20/6
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ