Thumbnail
"Τώρα η νέα κυβέρνηση στην Ελλάδα φαίνεται πανέτοιμη να πατήσει τη Γερμανία εκεί που πονά"

Το BBC σχολιάζει την τροχιά σύγκρουσης που εχει πάρει η ελληνική κυβέρνηση ως προς την Γερμανία με αρθρο που τιτλοφορείται "Γιατί ο έλληνας Βαρουφάκης ανέφερε τους ναζί στο Βερολίνο"

«Οι Έλληνες θεωρούν ότι η ανάδειξη της Χρυσής Αυγής είναι η πιο ζοφερή ίσως επίπτωση της οικονομικής κρίσης», τονίζεται στο ίδιο δημοσίευμα, προσθέτοντας πως το μήνυμα Βαρουφάκη προς τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε ήταν «επιμείνετε στις απαιτήσεις σας για νέες περικοπές και ο εφιάλτης που κι εσείς αντιμετωπίσατε, δηλαδή οι νεοναζί, θα συνεχίσει να εξαπλώνεται στην Αθήνα».

Το BBC κάνει και αναφορά στον Μανώλη Γλέζο σχετικά με το θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων   «Ο 91χρονος πολιτικός είναι είδωλο για το ΣΥΡΙΖΑ», σημειώνεται χαρακτηριστικώς. «Οι «ελληνογερμανικές σχέσεις ποτέ δεν ήταν εύκολες και η οικονομική κρίση ξανάνοιξε παλιές πληγές. Τώρα η νέα κυβέρνηση στην Ελλάδα φαίνεται πανέτοιμη να πατήσει τη Γερμανία εκεί που πονά», καταλήγει το άρθρο του βρετανικού ειδησεογραφικού δικτύου.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

48 νέες θέσεις Πιστοποιημένων Εκπαιδευτών ενηλίκων

Ρεβεγιόν με χιόνια στην Αττική - Προβλέψεις από Καλλιάνο και Κολυδά

Παν.Αιγαίου: Νέα Μοριοδοτούμενα σεμινάρια για Εκπαιδευτικούς με Υποτροφίες έως 31/12

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

kinisi stous dromous
Φυλάκιση και πρόστιμα έως 3.750 ευρώ για υπερβολική ταχύτητα - Νέος οδικός «κόφτης» στην Ευρώπη
Πρόστιμο 3.750 ευρώ και φυλάκιση για όσους βυθίζουν το πόδι τους στο γκάζι - Ο πιο αυστηρός ΚΟΚ στην Ευρώπη
Φυλάκιση και πρόστιμα έως 3.750 ευρώ για υπερβολική ταχύτητα - Νέος οδικός «κόφτης» στην Ευρώπη
φοιτητές
ΑΕΙ: Στην τελική ευθεία οι διαγραφές φοιτητών – «Παράθυρο» 10 ημερών για ενστάσεις
Διαγραφές φοιτητών στα Πανεπιστήμια: Ποιοι προλαβαίνουν να μπλοκάρουν την έξοδο με ένσταση
ΑΕΙ: Στην τελική ευθεία οι διαγραφές φοιτητών – «Παράθυρο» 10 ημερών για ενστάσεις