Thumbnail
Εφετείο Πειραιώς

Ο τηλεσχολιαστής του ΣΚΑΙ Μπάμπης Παπαδημητρίου καταδικάστηκε για τα συκοφαντικά και δυσφημιστικά σχόλια εναντίον του Νίκου Χατζηνικολάου. Ο κ. Παπαδημητίου είχε αναφερθεί στο πρόσωπο του κ. Χατζηνικολάου, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ της 27ης Ιανουαρίου 2011.  

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ἁγορά», το Εφετείο Πειραιώς, με την 813/2014 απόφασή του, δικαίωσε τον εκδότη της εφημερίδας, κρίνοντας, κατά πλειοψηφία, ότι ο σχολιαστής του δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ δυσφήμισε το δημοσιογράφο, διαδίδοντας ψευδή γεγονότα, προκαλώντας του ηθική βλάβη.

Όπως διαβάζουμε σε παλιότερο δημοσίευμα του real.gr, ο Χάρρυ Κλυνν έχει αναφερθεί πολλάκις στον κ. Παπαδημητρίου. Μεταξύ άλλων, τον έχει χαρακτηρίσει «ντουντούκα του μνημονίου», ενώ στις 27 Μαΐου έγραψε: «κύριε Μπάμπη Παπαδημητρίου μην καταπίνετε το σάλιο σας... ΘΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΤΕΙΤΕ».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός: Βγήκε η προκήρυξη - Αιτήσεις από 29/4 έως 14/5

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 2/05

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

polonia
Υποχρεωτικά μαθήματα οπλοχρησίας στα σχολεία της Πολωνίας  - Εκπαίδευση εφήβων σε σκοποβολή, άμυνα και πρώτες βοήθειες
Οι επικριτές κάνουν λόγο για μια επικίνδυνη στροφή προς τον μιλιταρισμό, σε βάρος της ουσιαστικής παιδείας και της ειρηνικής καλλιέργειας των νέων.
Υποχρεωτικά μαθήματα οπλοχρησίας στα σχολεία της Πολωνίας  - Εκπαίδευση εφήβων σε σκοποβολή, άμυνα και πρώτες βοήθειες