Νέες ταυτότητες: Δόθηκε παράταση - Τι ισχύει για τους παλιούς κατόχους

Πανελλήνιες 0

Πανελλήνιες 2026: Θέματα, εκτιμήσεις και απαντήσεις σε Λατινικά, Χημεία και Πληροφορική

Πανελλαδικές - πανελλήνιες εξετάσεις
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Όλα τα θέματα, οι εκτιμήσεις και οι απαντήσεις στα τρία μαθήματα που εξετάστηκαν σήμερα οι υποψήφιοι των Γενικών Λυκείων

Με την εξέταση στα μαθήματα προσανατολισμού Λατινικά, Χημεία και Πληροφορική συνεχίστηκαν σήμερα, Παρασκευή, οι πανελλαδικές εξετάσεις στα Γενικά Λύκεια όλης της χώρας. 

Για τους υποψήφιους των ΓΕΛ αυτή ήταν η προτελευταία εξέταση καθώς η «αυλαία κλείνει» τη Δευτέρα, 8 Ιουνίου 2026 με τα μαθήματα ΙστορίαΦυσική και Οικονομία. Τη σκυτάλη στη συνέχεια θα λάβουν τα ειδικά μαθήματα, στα οποία εξετάζονται μόνο οι υποψήφιοι που τα έχουν δηλώσει και στοχεύουν σε συγκεκριμένες σχολές για τα οποία υπάρχει ειδικό εξεταζόμενο μάθημα.

Το alfavita.gr παρακολουθεί συνεχώς τον «παλμό» των πανελλαδικών εξετάσεων και μεταδίδει πρώτο τα θέματα, τις εκτιμήσεις αλλά και τις απαντήσεις σε όλα τα πανελλαδικώς εξεταζόμενα μαθήματα. 

Τα θέματα και οι απαντήσεις στα Λατινικά

Ως σαφή και ξεκάθαρα χαρακτηρίζονται τα θέματα στα Λατινικά στα οποία εξετάστηκαν σήμερα οι υποψήφιοι. Σύμφωνα με εκτιμήσεις εκπαιδευτικών, οι καλά προετοιμασμένοι μαθητές και όσοι αντιμετώπισαν το μάθημα και την εξέταση με σοβαρότητα και ψυχραιμία δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα να αριστεύσουν.

Τα θέματα που έπεσαν σήμερα στα Λατινικά

Οι εκτιμήσεις και απαντήσεις στα θέματα των Λατινικών

Τα θέματα και οι απαντήσεις στη Χημεία

Τα θέματα της Χημείας χαρακτηρίστηκαν ως μέτριας δυσκολίας, καθώς περιέχουν λεπτομέρειες οι οποίες χρειάζονται χρόνο για τη διαχείρισή τους.

Τα θέματα που έπεσαν σήμερα στην Χημεία

Οι εκτιμήσεις και απαντήσεις στα θέματα της Χημείας

Τα θέματα και οι απαντήσεις στην Πληροφορική

Τα θέματα στο μάθημα της Πληροφορικής ήταν σαφώς διατυπωμένα και εξέταζαν το μεγαλύτερο μέρος της ύλης. Τα θέματα ήταν διαβαθμισμένης δυσκολίας, αντίστοιχης με τη δυσκολία των περσινών θεμάτων.

Τα θέματα που έπεσαν σήμερα στην Πληροφορική

Οι εκτιμήσεις και απαντήσεις στα θέματα της Πληροφορικής

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Βάσεις Πανελλαδικών 2026: Μάχη με τον χρόνο για ανακοίνωση την Τετάρτη 22 Ιουλίου

Προσλήψεις σε σχολεία: Αιτήσεις τώρα για 3.373 θέσεις εργασίας χωρίς πτυχίο

Η ελληνική παραλία που κατέκτησε τη δεύτερη θέση παγκοσμίως

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

πανελλήνιες