Πανελλαδικές εξετάσεις
Και πέμπτο περιστατικό μηδενισμού γραπτού στην Κρήτη – Συνεχίζεται η «σκιά» των απαγορευμένων συσκευών στις Πανελλαδικές

Δεν λένε να κοπάσουν τα περιστατικά παραβίασης των κανονισμών στις φετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις στην Κρήτη, με νέο περιστατικό μηδενισμού γραπτού να καταγράφεται το πρωί της Τετάρτης, ανεβάζοντας τον αριθμό στα πέντε.

Παρά τις σαφείς και επαναλαμβανόμενες οδηγίες των επιτηρητών, που τονίζουν ρητά την απαγόρευση κατοχής κινητών και ηλεκτρονικών συσκευών κατά τη διάρκεια της εξέτασης, φαίνεται πως δεν λείπουν οι παραβάσεις.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, το νέο περιστατικό αφορά υποψήφια η οποία εντοπίστηκε με ηλεκτρονική συσκευή, γεγονός που οδήγησε στον άμεσο μηδενισμό του γραπτού της, όπως προβλέπει ο κανονισμός.

Μέχρι στιγμής, στην Κρήτη έχουν καταγραφεί συνολικά πέντε περιπτώσεις: τρεις στο Ηράκλειο, μία στο Ρέθυμνο και πλέον άλλη μία, εντείνοντας την ανησυχία για την τήρηση των κανόνων μέχρι την ολοκλήρωση της εξεταστικής περιόδου.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Ανακοινώθηκε ο 3ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με ΝΕΑ ΥΛΗ: Βγήκαν τα πρώτα Τεστ με τις λύσεις τους

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Κώστας Τσουκαλάς
Τσουκαλάς σε Μητσοτάκη: Για ποιον λόγο δεν έχουν επικαιροποιηθεί τα στοιχεία των εργατικών ατυχημάτων;
ΠΑΣΟΚ κατά Μητσοτάκη: «Αγνόησε τα εργατικά δυστυχήματα και το παράνομο υπόγειο της Βιολάντα»
Τσουκαλάς σε Μητσοτάκη: Για ποιον λόγο δεν έχουν επικαιροποιηθεί τα στοιχεία των εργατικών ατυχημάτων;