Πανελλήνιες 0

Μυτιλήνη: Μητέρα νίκησε τον καρκίνο και μπήκε στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου

μητέρα
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Συγκινητική η προσπάθεια της τρίτεκνης μητέρας

Μία μητέρα τριών παιδιών από τη Μυτιλήνη, έδωσε τον δικό της αγώνα για τη ζωή, αλλά και για τις Πανελλήνιες, η οποία σήμερα μπήκε στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου και συγκεκριμένα στο τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας.

Η Αναστασία Μπαστούνη πριν από τέσσερα χρόνια είχε διαγωνστεί με καρκίνο τον οποίο και κατάφερε να ξεπεράσει και πλέον ετοιμάζεται να κάτσει στα φοιτητικά έδρανα αφού πέρασε στην πρώτη της επιλογή στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου.

«Βαθιά ανάσα ότι όλα πήγαν καλά» λέει στην ΕΡΤ Αιγαίου, η τρίτεκνη μητέρα λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων. «Είναι επιτυχία συλλογική, όλης της οικογένειάς μου. Πρώτα του Στράτου, του άντρα μου και των παιδιών μου, που με στήριξαν και όλοι έκαναν υπομονή» σχολιάζει με εμφανή τη συγκίνησή της.

Η Αναστασία Μπαστούνη φοίτησε στο 2ο ΕΠΑΛ Μυτιλήνης και κατάφερε να συγκεντρώσει 17.400 μόρια, δίνοντας το καλύτερο παράδειγμα στα παιδιά της 17 και 16 (δίδυμα) ετών. «Τόσο καιρό εκπαιδεύτηκαν στην ξηρά τροφή» λέει χαρούμενη.

«Μόνο να έχουμε την υγεία μας και όλα τα άλλα με θέληση και προσπάθεια θα τα καταφέρουμε» καταλήγει.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Σχολεία: Όλες οι ημερομηνίες για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς - Πότε επιστρέφουν εκπαιδευτικοί και μαθητές

ΑΣΕΠ 6Κ/2026: Κλείδωσε η νέα προκήρυξη για 317 μόνιμες προσλήψεις στα νοσοκομεία

Υπουργείο Παιδείας: Μέσω gov.gr η ανάληψη υπηρεσίας για τους εκπαιδευτικούς
 

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

πανελλήνιες