Πανελλαδικές: Σημαντικές βαθμολογικές διακρίσεις για τους μαθητές και τις μαθήτριες του 2ου Εσπερινού ΕΠΑΛ Αγ. Δημητρίου
«Οι υποψήφιοι/ες στο σύνολό τους τίμησαν το Σχολείο και επιβράβευσαν τόσο τις προσωπικές και γενναίες προσπάθειές τους όσο και τους εκπαιδευτικούς», σημειώνει στο μήνυμά της η διευθύντρια του σχολείου

Με ιδιαίτερη συγκίνηση και χαρά από την Ανακοίνωση των Βαθμολογικών Αποτελεσμάτων των φετινών Γενικών Εξετάσεων, ο Σύλλογος Διδασκόντων και η Διευθύντρια του 2ου ΕΠΑ.Λ. Αγ.Δημητρίου εκφράζουμε τα εγκάρδια και θερμότατα «ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ» προς τους/τις εργαζόμενους/ες σπουδαστές/τριες του 2ου ΕΠΑ.Λ. Αγ. Δημητρίου, που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις και  αρίστευσαν σχεδόν σε όλα τα μαθήματα!

Οι σημαντικές βαθμολογικές διακρίσεις των μαθητών/τριών μας πιστοποιούν το υψηλό επίπεδο της άρτια οργανωμένης εκπαιδευτικής προσπάθειας για την παροχή παιδείας στο σύνολο του μαθητικού δυναμικού και ανακλούν την αμοιβαία εμπιστοσύνη στις σχέσεις μας με τους εκπαιδευόμενους/ες του Σχολείου μας. Οι υποψήφιοι/ες στο σύνολό τους τίμησαν το Σχολείο και επιβράβευσαν τόσο τις προσωπικές και γενναίες προσπάθειές τους όσο και τους εκπαιδευτικούς που μόχθησαν για την πλήρη μαθησιακή κατάρτιση των σπουδαστών/τριών τους.

Ευχόμαστε πολύ σύντομα και η προσεχής ανάρτηση των Ονομάτων τους ως ‘’Εισαγομένων’’ στην Τριτοβάθμια Εκπ/ση να τους/τις δικαιώσει πανηγυρικά.

Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ 2ου ΕΣΠ. ΕΠΑ.Λ. ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ,

ΚΑΝΕΛΛΑΚΗ ΙΩΑΝΝΑ

Διαβάστε Επίσης:

Εκτοξεύεται η ζήτηση για το ετήσιο σεμινάριο του Παν.Αιγαίου στη Σχολική Ψυχολογία

 

Αυτό είναι το κορυφαίο μοριοδοτούμενο σεμινάριο στην Ειδική Αγωγή με ανοικτές αιτήσεις

 

Διαπολιτισμική Εκπαίδευση: Μοριοδότηση Προσλήψεων αναπληρωτών με ετήσιο εξ αποστάσεως σεμινάριο
 

googlenews4
Ακολουθήστε το alfavita.gr στο GOOGLE NEWS 
viber67
Ακολουθήστε το alfavita.gr στο VIBER

 

σχετικά άρθρα

Να αποσυρθεί ΤΩΡΑ η εγκύκλιος για τις υπηρεσιακές μεταβολές εντός του καλοκαιριού
Να αποσυρθεί ΤΩΡΑ η εγκύκλιος για τις υπηρεσιακές μεταβολές εντός του καλοκαιριού
Ανακοίνωση της Γ΄ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης για τις υπηρεσιακές μεταβολές που ολοκληρώνονται στις 14 Αυγούστου
Να αποσυρθεί ΤΩΡΑ η εγκύκλιος για τις υπηρεσιακές μεταβολές εντός του καλοκαιριού