Σπούδασε στο Παν.Λευκωσίας - Μείνε στις καλύτερες εστίες της Ευρώπης
Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, είναι το μεγαλύτερο Πανεπιστήμιο της Κύπρου το οποίο προσελκύει χιλιάδες φοιτητές από την Ευρώπη και τον κόσμο λόγω της ποιότητας των Σπουδών και της διαμονής καθώς και της σύνδεσής του με την αγορά εργασίας.

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας έχει εξελιχθεί σε έναν από τους κορυφαίους πανεπιστημιακούς οργανισμούς του κόσμου, αποτελώντας προορισμό για χιλιάδες φοιτητές παγκοσμίως σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο.

Ειδικά για τους μαθητές στην Ελλάδα, που βρίσκονται στην Τρίτη Λυκείου και έχουν προνομιακή σχέση με την Κύπρο λόγω της Ελληνικής Γλώσσας, αποτελεί τον νούμερο ένα προορισμό για σπουδές προπτυχιακού επιπέδου σε μία γκάμα γνωστικών αντικειμένων, μεταξύ άλλων η νομικές σπουδές, οι σπουδές στην Φαρμακευτική και βέβαια από τις κορυφαία  προπτυχιακά πτυχία στην Ευρώπη σε επίπεδο Ιατρικής.

Το τελευταίο διάστημα, μάλιστα το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας που είναι το μεγαλύτερο πανεπιστήμιο στην Κύπρο, προχώρησε στην δημιουργία των καλύτερων εστιών στην Ευρώπη, και ίσως μέσα στις 10 καλύτερες στον κόσμο, ώστε να προσφέρει στον προπτυχιακό φοιτητή μια ολοκληρωμένη και σπάνιας ποιότητας εμπειρία διαμονής.

Νομική Σχολή

Το Τμήμα Νομικής του Πανεπιστημίου Λευκωσίας προσφέρει πτυχίο νομικής το οποίο στελεχώνεται από εξειδικευμένους και έμπειρους καθηγητές. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει πλήρη κατάλογο μαθημάτων τόσο στην ελληνική, όσο και στην αγγλική γλώσσα. Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας έχει αναγνωρισθεί από το κυπριακό Νομικό Συμβούλιο για σκοπούς επαγγελματικής αναγνώρισης των αποφοίτων του, ως και από τον Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. ως ισότιμο και ομοταγές πανεπιστημιακό ίδρυμα με τα Ελληνικά Α.Ε.Ι. Επίσης, διατηρεί ειδική συνεργασία με το Πανεπιστήμιο του Λονδίνου και προσφέρει μεταπτυχιακό πρόγραμμα μαζί με το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο και το Πανεπιστήμιο Loyola των ΗΠΑ.

Με την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος οι απόφοιτοι θα μπορούν να εργοδοτηθούν σε πεδία που σχετίζονται με το νομικό επάγγελμα, όπως δικηγόροι, δικαστές, συμβολαιογράφοι, νομικοί σύμβουλοι, δημόσιους και ιδιωτικούς οργανισμούς, μη κυβερνητικούς οργανισμούς, ιδιωτικές εταιρείες κ.ο.κ.

Μετά την απόκτηση του Πτυχίου Νομικής οι απόφοιτοί μπορούν να εγγραφούν για άσκηση τόσο στους Δικηγορικούς Συλλόγους της Ελλάδας όσο και στον Παγκύπριο Δικηγορικό Σύλλογο και σύμφωνα πάντα με το εθνικό θεσμικό πλαίσιο.

Φαρμακευτική Σχολή

Το Πρόγραμμα της φαρμακευτικής έχει αναγνωριστεί από τον Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. ως ισότιμο προς το Πρόγραμμα σπουδών Φαρμακευτικής των Τμημάτων των Ελληνικών ΑΕΙ, σύμφωνα με τις προϋποθέσεις διδασκαλίας, μάθησης και αξιολόγησής τους

Ο στόχος του προγράμματος Φαρμακευτικής είναι να προετοιμάσει τους φοιτητές επιστημονικά και επαγγελματικά ώστε να καταστούν απόλυτα ικανοί στην επιστήμη και τον τομέα των φαρμάκων. Το πρόγραμμα στελεχώνεται από εξειδικευμένο ακαδημαϊκό προσωπικό το οποίο διαθέτει πλούσια ερευνητική δραστηριότητα και διδακτική εμπειρία. Το πρόγραμμα σπουδών είναι πλήρως εναρμονισμένο με τα σύγχρονα ευρωπαϊκά δεδομένα και απαιτήσεις και είναι δομημένο κατά τρόπο, ώστε να παρέχει στον απόφοιτο το σύγχρονο ακαδημαϊκό υπόβαθρο, τις γνώσεις και τις ικανότητες ώστε να τον καταστήσει τον απόλυτο ειδικό στον τομέα των φαρμάκων.

Ιατρική Σχολή

Οι παρουσιάσεις θα περιλαμβάνουν περιγραφή των 3 προγραμμάτων της Ιατρικής Σχολής:

• Εξαετές Πτυχίο Doctor of Medicine (ΜD): για απόφοιτους λυκείου. Αναγνωρισμένο από τον ΔΟΑΤΑΠ
• Τετραετές Πτυχίο Bachelor of Medicine, Bachelor of Surgery (MBBS), του St George’s University of London: για κατόχους πρώτου πτυχίου σε παρεμφερή κλάδο
• Μεταπτυχιακό Post Graduate Diploma (PgDip), και Master of Science (MSc) στην οικογενειακή ιατρική σε συνεργασία με το St George’s University of London που απευθύνεται, μεταξύ άλλων, σε γενικούς και οικογενειακούς ιατρούς, παθολόγους, παιδίατρους, γυναικολόγους.

Η Ιατρική Σχολή  του Πανεπιστημίου Λευκωσίας είναι η πρώτη και μεγαλύτερη Ιατρική σχολή της Κύπρου, η οποία συνδέεται με το κορυφαίο πανεπιστήμιο του Λονδίνου το
George’s University of London. Το εκπαιδευτικό προσωπικό περιλαμβάνει ακαδημαϊκούς και κλινικούς ιατρούς με εκπαίδευση στο εξωτερικό και διδακτική εμπειρία εντός και εκτός Κύπρου. Οι κλινικοί ιατροί προέρχονται από τα κορυφαία νοσοκομεία της χώρας και καλύπτουν το πλήρες φάσμα ιατρικών ειδικοτήτων.

ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ

(Εκπρόσωπος του Πανεπιστημίου θα επικοινωνήσει εντός 2 εργάσιμων μαζί σας)

Συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα - Αν είστε απο κινητό ανοίξτε την φόρμα από εδώ

Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε στο 2112341253

 

best of network

σχετικά άρθρα

Ανακοίνωση συλλόγου εργαζομένων ΕΟΠΠΕΠ: Στάσεις εργασίας ενάντια στη διετή κακοδιοίκηση του Οργανισμού
Ανακοίνωση συλλόγου εργαζομένων ΕΟΠΠΕΠ: Στάσεις εργασίας ενάντια στη διετή κακοδιοίκηση του Οργανισμού
Διαβάστε παρακάτω την ανακοίνωση του συλλόγου εργαζομένων του ΕΟΠΠΕΠ
Ανακοίνωση συλλόγου εργαζομένων ΕΟΠΠΕΠ: Στάσεις εργασίας ενάντια στη διετή κακοδιοίκηση του Οργανισμού