germania
Οι αρχές έχουν συλλάβει έναν ύποτπτο

Δυο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και τουλάχιστον 25 τραυματίστηκαν, όταν αυτοκίνητο έπεσε πάνω τους στο κέντρο του Μανχάιμ της Γερμανίας. Οι αρχές συνέλαβαν έναν ύποπτο, του οποίου τα κίνητρα δεν έχουν διευκρινιστεί μέχρι στιγμής.

Το ειδησεογραφικό δίκτυο Mannheim 24 αναφέρει ότι ένα μαύρο SUV κινήθηκε με υψηλή ταχύτητα παρασύροντας πολίτες, που ήταν συγκεντρωμένοι στην πλατεία Paradeplatz στον κεντρικό εμπορικό δρόμο του Μανχάιμ. Στην περιοχή ήταν σε εξέλιξη δρώμενα για τον εορτασμό του καρναβαλιού. Προς το παρόν δεν είναι σαφές αν επρόκειτο για ατύχημα ή για επίθεση.

Αστυνομικοί έχουν αποκλείσει την πλατεία

Βαριά οπλισμένοι αστυνομικοί, που έσπευσαν στην πλατεία, απόκλεισαν τη γύρω περιοχή. Οι αρχές κατάσχεσαν επίσης το αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε στο περιστατικό.

Έχει απευθυνθεί σύσταση στους πολίτες να κάνουν μεγάλη παράκαμψη προκειμένου να αποφύγουν την  Paradeplatz.  Το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Μανχάιμ έχει τεθεί σε κατάσταση «αντιμετώπισης καταστροφών».

Υπενθυμίζεται ότι τον Δεκέμβριο έξι άτομα έχασαν τη ζωή τους όταν ένα αυτοκίνητο με οδηγό έναν 50χρονο έπεσε πάνω τους στη χριστουγεννιάτικη αγορά του Μαγδεμβούργου ενώ στα μέσα Φεβρουαρίου μια νεαρή μητέρα και το παιδί της σκοτώθηκαν όταν τους παρέσυρε αυτοκίνητο στο Μόναχο.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Νέες ταυτότητες: Πότε λήγει η διορία για αλλαγή και πόσο κοστίζει η έκδοση

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 4/8

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

sholika-vivlia.jpg
Ποιες αλλαγές θα βρουν στα βιβλία μαθητές και εκπαιδευτικοί Γυμνασίου και Λυκείου τη νέα σχολική χρονιά
Αλλαγές στα σχολικά βιβλία για το σχολικό έτος 2025-26
Ποιες αλλαγές θα βρουν στα βιβλία μαθητές και εκπαιδευτικοί Γυμνασίου και Λυκείου τη νέα σχολική χρονιά
psari
Ποια ψάρια να αποφεύγουμε το καλοκαίρι – Οδηγός του WWF Ελλάς για υπεύθυνη κατανάλωση
Γιατί το «κολιός τον Αύγουστο» δεν είναι πια καλή ιδέα – Ποια ψάρια απειλούνται και πότε πρέπει να τα αφήνουμε να αναπαράγονται
Ποια ψάρια να αποφεύγουμε το καλοκαίρι – Οδηγός του WWF Ελλάς για υπεύθυνη κατανάλωση
hashtag
Πώς λέμε στα ελληνικά τη λέξη hashtag;
Τα κοινωνικά δίκτυα έχουν αλλάξει ριζικά τον τρόπο που επικοινωνούμε. Αν υπάρχει μία λέξη που ταυτίστηκε με το Twitter, το Instagram και πλέον με όλο...
Πώς λέμε στα ελληνικά τη λέξη hashtag;