Βομβαρδισμός στη Γάζα

Τουλάχιστον 29 Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν νωρίς σήμερα από ισραηλινά αεροπορικά πλήγματα σε σκηνές εκτοπισμένων, τα οποία πραγματοποιήθηκαν σε διάφορες περιοχές της Γάζας, περιλαμβανομένων των Μπέιτ Λαχίγια, Ντέιρ Αλ-Μπαλάχ και της πόλης αλ-Ζαουάιντα, μετέδωσε το επίσημο παλαιστινιακό πρακτορείο ειδήσεων WAFA.

Σύμφωνα με το WAFA, 20 άνθρωποι σκοτώθηκαν από σφοδρό βομβαρδισμό σε κατοικία στην Μπέιτ Λαχίγια, που βρίσκεται στο βόρειο τμήμα της Γάζας, δύο σκοτώθηκαν όταν δέχτηκε πλήγμα μια σκηνή στην Ντέιρ αλ-Μπαλάχ και άλλοι τέσσερις σε παρόμοια επίθεση με στόχο σκηνή στην αλ-Ζαουάιντα.

Παράλληλα, το παλαιστινιακό υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε ότι τουλάχιστον τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν σήμερα στη διάρκεια εφόδου του ισραηλινού στρατού και από αεροπορικά πλήγματα στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη.

Το παλαιστινιακό υπουργείο ανέφερε ότι δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν στην πόλη Καμπατίγια και δύο άλλοι στην περιοχή Ταμούν.

Η βία έχει αυξηθεί στη Δυτική Όχθη από την έναρξη του πολέμου στη Γάζα με σχεδόν καθημερινές επιχειρήσεις από τις ισραηλινές δυνάμεις που περιλαμβάνουν συλλήψεις και συχνές ανταλλαγές πυρών ανάμεσα στις δυνάμεις ασφαλείας και σε παλαιστίνιους μαχητές.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Ιδιωτικά σχολεία: Γείτονας, Ιόνιος και Εράσμειος σε επαφές με μεγάλα funds

Έρχονται πρόστιμα μέχρι και 1.000 ευρώ σε χιλιάδες κατόχους οχημάτων

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Έλενα Ακρίτα
Έλενα Ακρίτα: «Διαρροή υγραερίου σε σχολείο: Κίνδυνος-θάνατος για εκπαιδευτικούς και μαθητές»
«Σχολεία σε κίνδυνο: Πλημμύρες, παλαιά δίκτυα και φυσικό αέριο απειλούν την ασφάλεια» - Η ερώτηση στη Βουλή
Έλενα Ακρίτα: «Διαρροή υγραερίου σε σχολείο: Κίνδυνος-θάνατος για εκπαιδευτικούς και μαθητές»
ντουντουκα
Εκπαιδευτικοί στη Θεσσαλονίκη αντιδρούν στις μαζικές κλήσεις αξιολόγησης – Παράσταση διαμαρτυρίας αύριο 5 Φεβρουαρίου
Στάση εργασίας και συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τα σχολεία της Δυτικής Θεσσαλονίκης
Εκπαιδευτικοί στη Θεσσαλονίκη αντιδρούν στις μαζικές κλήσεις αξιολόγησης – Παράσταση διαμαρτυρίας αύριο 5 Φεβρουαρίου