σκύλος άνθρωπος
Τι υποστηρίζει ο άνδρας που «μεταμορφώθηκε» σε σκύλο

Ένας άνδρας ξόδεψε 22.000 δολάρια για να «μεταμορφωθεί» σε σκύλο προκαλώντας ποικίλα σχόλια.

Με τη σειρά του, ο άνδρας απάντησε στις αντιδράσεις όσων τον καλούν να επισκεφθεί ψυχολόγο.

Η «μεταμόρφωση»

Ο Toco, ένας Ιάπωνας που πραγματοποίησε «το όνειρο ζωής του» να γίνει σκύλος -και ειδικότερα κόλεϊ, έκανε την πρώτη του βόλτα στους δρόμους, αλλά οι εικόνες προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις στα social media.

Μετά την πρώτη του δημόσια εμφάνιση με τη νέα του μορφή, που καλύφθηκε από τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, haters τον καλούν να κάνει θεραπεία.

Ο ίδιος, ωστόσο, επισημαίνει πως πρόκειται απλά για χόμπι και δεν κρύβεται τίποτα πίσω από το πάθος του.

«Είναι το χόμπι μου, έτσι θα συνεχίσω. Με κάνει χαρούμενο και κάνει κι άλλους ανθρώπους χαρούμενους, επίσης», τόνισε ο Toco.

Το ήθελε από μικρό παιδί

Αποκάλυψε, παράλληλα, πως επιθυμούμε να μεταμορφωθεί σε σκύλο από όταν ήταν μικρό παιδί. «Θυμάστε τα όνειρά σας όταν ήσασταν μικροί; Θέλατε να γίνετε ήρωες ή μάγοι. Εγώ, θυμάμαι να γράφω στο λεύκωμα αποφοίτησης από το Δημοτικό πως θα ήθελα να γίνω σκύλος και να περπατάω έξω», ανέφερε.

Για να μπορέσει να υλοποιήσει τ΄όνειρό του αυτό, ξόδεψε 2 εκατομμύρια γεν σε μία υπερ-ρεαλιστική στολή σκύλου.

Χρειάστηκαν 40 μέρες για να κατασκευαστεί η στολή και πολλές επιδιορθώσεις για να του κάθεται τέλεια.

Ο Toco παραδέχθηκε, ωστόσο, πως αντιλαμβάνεται γιατί ορισμένοι μπορεί να τον θεωρούν παράξενο. «Δεν είχα πει σε κανέναν για τη μεταμόρφωσή μου σε σκύλο» παραδέχθηκε, λέγοντας «ακόμη φοβάμαι πως οι φίλοι μου θα ανακαλύψουν το χόμπι μου και θα το θεωρήσουν περίεργο».

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Ανακοινώθηκε ο 3ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με ΝΕΑ ΥΛΗ: Βγήκαν τα πρώτα Τεστ με τις λύσεις τους

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Εμβόλιο κορονοϊού
Το εμβόλιο που «φρενάρει» τη γήρανση μετά τα 70 – Τι αλλάζει στο ανοσοποιητικό
Νέα μελέτη δείχνει ότι ο εμβολιασμός κατά του έρπητα ζωστήρα συνδέεται με βραδύτερη βιολογική γήρανση και χαμηλότερη φλεγμονή στους ηλικιωμένους.
Το εμβόλιο που «φρενάρει» τη γήρανση μετά τα 70 – Τι αλλάζει στο ανοσοποιητικό
συνταξιούχος σε ΑΤΜ
Σύνταξη πάνω από το 60% του μισθού - Δείτε αν ανήκετε στους τυχερούς του 2026
Σύνταξη άνω του 60% του μισθού: Τα 5 «κλειδιά» που ανεβάζουν το ποσό – Αναλυτικοί πίνακες και πραγματικά παραδείγματα
Σύνταξη πάνω από το 60% του μισθού - Δείτε αν ανήκετε στους τυχερούς του 2026