sxoleio
«Δεν υπάρχει απόφαση για το Φθινόπωρο, καθώς το Φθινόπωρο είναι ακόμη μακριά»

Τα σχολεία στην πολιτεία της Νέας Υόρκης θα παραμείνουν κλειστά έως το τέλος της σχολικής χρονιάς και καμία απόφαση δεν έχει ληφθεί για τον Σεπτέμβριο, ακόμα κι αν η πανδημία συνεχίζει να επιβραδύνεται, είπε σήμερα ο κυβερνήτης της πολιτείας.

Ο Άντριου Κουόμο επιβεβαίωσε ότι «τα σχολεία δεν θα ξανανοίξουν για το υπόλοιπο της σχολικής χρονιάς» στην πολιτεία των περίπου 20 εκατομμυρίων κατοίκων, την πλέον πληγείσα με περισσότερους από 18.000 νεκρούς από τον νέο κορονοϊό.

Σχετικά με την επιστροφή στα θρανία τον Σεπτέμβριο, ο κυβερνήτης επισήμανε σήμερα ότι είναι πολύ νωρίς να ληφθεί αυτή η απόφαση.

«Δεν υπάρχει απόφαση για το Φθινόπωρο, καθώς το Φθινόπωρο είναι ακόμη μακριά», τόνισε.

Η αβεβαιότητα για την επιστροφή στις τάξεις παραμένει, ακόμα κι αν η πανδημία συνεχίζει να επιβραδύνεται στη Νέα Υόρκη, όμως με πιο αργούς ρυθμούς σε σχέση με όσο θα επιθυμούσαν οι αρχές.

Η πολιτεία καταγράφει σχεδόν 1000 νέες εισαγωγές την ημέρα ασθενών με νέο κορονοϊό, υπογραμμίζει ο Κουόμο, ακόμα κι αν ο αριθμός των νεκρών καταγράφει πτώση με 289 θανάτους χθες, ήτοι ο χαμηλότερος απολογισμός από τη 30η Μαρτίου (253 νεκροί).

«Ο εχθρός βρίσκεται υπό διωγμόν, ο ιός περιορίζεται» τόνισε ο Άντριου Κουόμο.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 13/10

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

προαύλιο σχολείου
Σοκ στη Χαλκίδα: Μαθήτρια υπέστη ηλεκτροπληξία στο σχολείο όταν πάτησε διακόπτη για να ανοίξει το φως
Αναστάτωση στο Μουσικό Σχολείο Χαλκίδας μετά το περιστατικό που έστειλε μαθήτρια στο νοσοκομείο — Τι καταγγέλλουν οι γονείς για τις συνθήκες ασφάλειας
Σοκ στη Χαλκίδα: Μαθήτρια υπέστη ηλεκτροπληξία στο σχολείο όταν πάτησε διακόπτη για να ανοίξει το φως
Σοφία Ζαχαράκη
Σοφία Ζαχαράκη για διαγραφές φοιτητών: «Ο νόμος θα εφαρμοστεί - Έλεγχος στα ΑΕΙ για την εφαρμογή του»
«Εμείς ως υπουργείο θα ελέγξουμε εάν τηρήθηκε η εφαρμογή του νόμου από την πλευρά των Πανεπιστημίων», σημείωσε η Υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη
Σοφία Ζαχαράκη για διαγραφές φοιτητών: «Ο νόμος θα εφαρμοστεί - Έλεγχος στα ΑΕΙ για την εφαρμογή του»