Κόσμος 0

Ταϊλάνδη: Γάλλος τουρίστας σκοτώθηκε προσπαθώντας να βγάλει "σέλφι"

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Γάλλος τουρίστας σκοτώθηκε από την πτώση του σε καταρράκτη στο νησί Κο Σαμούι στην Ταϊλάνδη, καθώς τραβούσε μια "σέλφι", ανακοίνωσε σήμερα η τοπική αστυνομία.

Το δυστύχημα σημειώθηκε χθες, Πέμπτη, το απόγευμα στο πολύ τουριστικό αυτό μέρος, το οποίο φημίζεται για τις παραλίες του με την λευκή άμμο και τις εκδρομές στην ζούγκλα.

Ο 33χρονος Γάλλος έπεσε στον καταρράκτη του Να Μουεάνγκ 2, στο ίδιο μέρος που είχε σκοτωθεί τον Ιούλιο ένας Ισπανός τουρίστας.

"Χρειάστηκαν πολλές ώρες για να ανασύρουμε το πτώμα του επειδή η περιοχή είναι απόκρημνη και το έδαφος ολισθηρό", δήλωσε ο αξιωματούχος της αστυνομίας Πουβαντόλ Βιριγιαβαρανγκούλ.

"Ο φίλος του μας διηγήθηκε ότι προσπαθούσε να πάρει μια σέλφι, γλίστρησε και έπεσε", πρόσθεσε ο αξιωματούχος.

Σύμφωνα με μελέτη του 2018 του ιδρύματος All India Institute of Medical Sciences, συνολικά 259 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους στον κόσμο από τον Οκτώβριο του 2011 ως τον Νοέμβριο του 2017 από δυστυχήματα την ώρα που τραβούσαν φωτογραφίες "σέλφι".

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Η μεγάλη συνέντευξη της Σοφίας Ζαχαράκη στο alfavita.gr: Αναπληρωτές, μισθοί, Πανελλαδικές και νέο Λύκειο (Vidcast)

Μπράβο Αθερίδη σε Χρυσοχοΐδη για Marfin: «Κατουρήθηκα στα γέλια με το ελληνικό FBI – Σήμερα τα παίρνω όλα πίσω»

Τα σχολεία που προσφέρουν επιπλέον μόρια στους εκπαιδευτικούς – Τι ισχύει

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κόσμος