Thumbnail
Κύπρος

Συναγερμός έχει σημάνει στην Κύπρο από νωρίς το πρωί της Τρίτης (25.09.2018) καθώς έγινε γνωστή η εξαφάνιση δυο 11χρονων αγοριών. Ο λόγος για τον Θεμιστοκλή Ντόγκλη και τον Φίλιππο Σταματάκη, δυο παιδιά Ελλήνων που ζουν και εργάζονται στο νησί.

Με τη συγκατάθεση των γονιών τους, η αστυνομία της Κύπρου έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία και μια φωτογραφία των δυο παιδιών που εξαφανίστηκαν πριν μερικές ώρες και υπάρχουν φόβοι πως έχουν πέσει θύματα απαγωγής. Η αστυνομία ζητά όποιον έχει πληροφορίες να επικοινωνήσει με τις αρχές.

Τα δυο αγόρια εξαφανίστηκαν έξω από το σχολείο τους, το δημοτικό Καμάρων στη Λάρνακα. Οι μέχρι στιγμής πληροφορίες αναφέρουν ότι ένας άνδρας, ηλικίας 50 έως 60 ετών, ύψους 1,70μ. με 1,75μ. με δεμένο χέρι, πλησίασε τα δυο αγόρια και με το πρόσχημα ότι είναι ο νέος τους δάσκαλος, τα έπεισε να τον ακολουθήσουν στο αυτοκίνητό του, χρώματος γκρι.

Δύο 11χρονοι αγνοούνται από το πρωί, από το Δημοτικό Σχολείο Καμάρων στη Λ/κα. Πρόκειται για τον Θεμιστοκλή Ντόγκλη και τον Φίλιππο Σταματάκη.
Οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε να επικοινωνήσει με την Αστυνομία τηλ 24804024 ή 24804016 ή με την Γραμμή του Πολίτη στο 1460. pic.twitter.com/bokRdmIjUU

— Αστυνομία Κύπρου (@Cyprus_Police) 25 Σεπτεμβρίου 2018

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πότε θα βγουν οι πίνακες κατάταξης αναπληρωτών για προσλήψεις

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 17/8

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα