Κόσμος

Άγριος ξυλοδαρμός καθηγήτριας από μαθητή στη Λευκωσία

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Νοσηλεύτηκε για μήνες στο νοσοκομείο

Σε μια απίστευτη καταγγελία για τον άγριο ξυλοδαρμό της από μαθητή προέβη μία καθηγήτρια σε σχολείο της Λευκωσίας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το sigmalive.com, η Εκπαιδευτικός κατήγγειλε περιστατικό «εξαιρετικής βίας» σε βάρος της, τον περασμένο Μάρτιο, σε σχολείο της ευρύτερης περιοχής της Επαρχίας Λευκωσίας.

Ο μαθητής, όπως αναφέρει η Ίρις Ταλιαδώρου, χτύπησε τόσο πολύ την καθηγήτρια που αυτή αναγκάστηκε να νοσηλευτεί για μήνες στο νοσοκομείο με σοβαρό τραυματισμό.

Ανώτερος λειτουργός του Υπουργείου Παιδείας, ο οποίος επισκέφθηκε το σχολείο, ανέφερε ότι «είχε ζητηθεί από ανώτερο λειτουργό του ΥΠΠ, ο οποίος πρότεινε στον καθηγητικό σύλλογο να γίνει αποκοπή από τον μισθό των εκπαιδευτικών, για να φέρουν συνοδό για το παιδί».

Σε παραλληλισμό με τα προβλήματα της Ειδικής Εκπαίδευσης τα οποία είδαν το φως της δημοσιότητας νωρίτερα στην Επιτροπή Παιδείας της Βουλής, η κ. Ίριδα Ταλιαδώρου είπε ότι το ίδιο παιδί είχε παρόμοιο περιστατικό σε άλλο σχολείο και πιθανόν σήμερα να είναι σε τρίτο σχολείο χωρίς να έχει συνοδό, εξαιτίας και των προβλημάτων που υπάρχουν.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Σχολεία: Όλες οι ημερομηνίες για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς - Πότε επιστρέφουν εκπαιδευτικοί και μαθητές

ΑΣΕΠ 6Κ/2026: Κλείδωσε η νέα προκήρυξη για 317 μόνιμες προσλήψεις στα νοσοκομεία

Υπουργείο Παιδείας: Μέσω gov.gr η ανάληψη υπηρεσίας για τους εκπαιδευτικούς
 

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κόσμος