Οι δύο ποδοσφαιριστές προκάλεσαν αίσθηση, καθώς πανηγύρισαν τα γκολ που πέτυχαν (και χάρισαν τη νίκη στους Ελβετούς) με τον σχηματισμό του αλβανικού αετού.
Ο αμφίσημος χαιρετισμός (από κάποιους θεωρείται εθνικιστικός, κάποιοι άλλοι θεωρούν ότι είναι απλώς πατριωτικός) έγινε με μεγάλη ένταση και επιδεικτικά μπροστά στην κερκίδα των Σέρβων, δίνοντας έμφαση στην αιώνια αντιπαλότητα των δύο εθνών.
Άλλωστε οι 2 ποδοσφαιριστές γεννήθηκαν στο Κόσοβο και έχουν αλβανική καταγωγή.
Μετά τα έντονα παράπονα των Σέρβων, η FIFA αποφάσισε την επιβολή ποινής 10.000 ελβετικών φράγκων στους δύο ποδοσφαιριστές (και όχι αγωνιστική ποινή, όπως ζήτησαν οι προσφεύγοντες).
Μάλιστα, επιβλήθηκε ποινή στον Ελβετό Λιχτστάινερ, αν και δεν διαθέτει ρίζες από την Αλβανία, αλλά συμμετείχε στο... πικάρισμα των Σέρβων!
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Κλειστά σχολεία παντού (Ανανεώνεται η λίστα συνεχώς)
Ανακοινώθηκε επίσημα ο 3ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με νέα ύλη
Alfavita Newsroom