Κυριαρχία στην Ενημέρωση: 785.000 επισκέπτες είχε το alfavita.gr στις 5 Αυγούστου!

Κόσμος 0

Ο Σαλβίνι θέλει να κάνει απογραφή στους Ρομά

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
«Οι αλλοδαποί χωρίς άδεια παραμονής θα πρέπει να απελαθούν με διακρατικές συμφωνίες. Δυστυχώς, όμως, τους ιταλούς Ρομά πρέπει να τους κρατήσουμε εδώ», δηλώνει!

Την πρόθεσή του να προχωρήσει σε απογραφή των Ρομά που ζουν στην Ιταλία, έκανε γνωστή σήμερα ο υπουργός Εσωτερικών της κυβέρνησης Κόντε, ο Ματτέο Σαλβίνι.

Ο γραμματέας της Λέγκα ζήτησε από τους συνεργάτες στο υπουργείο του, να του ετοιμάσουν «φάκελο για τους Ρομά», ώστε «να εξακριβωθεί πόσοι είναι σε ολόκληρη την Ιταλία».

Πρόκειται ουσιαστικά για μια απογραφή, η οποία, σύμφωνα με τον επικεφαλής του ιταλικού υπουργείου Εσωτερικών, θα οδηγήσει σε συγκεκριμένη λήψη πρωτοβουλιών. «Οι αλλοδαποί χωρίς άδεια παραμονής θα πρέπει να απελαθούν με διακρατικές συμφωνίες. Δυστυχώς, όμως, τους ιταλούς Ρομά πρέπει να τους κρατήσουμε εδώ», κατέληξε ο Ματέο Σαλβίνι.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Καθιερώνεται νέα σχολική αργία στις 26 Οκτωβρίου με Προεδρικό Διάταγμα

Το τέλος μιας εποχής για το Allou! Fun Park: Το Ρέντη αλλάζει πρόσωπο

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κόσμος