Thumbnail
Νέες απειλητικές προειδοποιήσεις

Σε νέες επιλητικές προειδοποιήσεις προς την Ε.Ε προχώρησε σήμερα ο Τούρκος Πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος διεμήνυσε ότι εάν δεν ανοίξουν σύντομα τα ενταξιακά κεφάλαια τότε η Τουρκία θα πει "αντίο" στην Ένωση.

"Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από το να ανοίξετε τα κεφάλαια που δεν έχουν ανοιχτεί μέχρι τώρα. Αν τα ανοίξετε, τέλεια. Αν όχι, τότε αντίο", δήλωσε ο Ερντογάν, κατά τη διάρκεια σημερινής ομιλίας του, λίγο μετά από την επιστροφή του στο κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP). 

"Η Τουρκία δεν είναι ο θυρωρός τους [σ.σ. της ΕΕ]", ανέφερε ακόμη, ενώ, απαντώντας στις ευρωπαϊκές επικρίσεις για την παράταση της κατάστασης έκτακτης ανάγκης στην οποία βρίσκεται η Τουρκία ήδη από το αποτυχημένο πραξικόπημα τόνισε: "Δεν θα σας ζητήσουμε την άδεια για να κηρύξουμε κατάσταση έκτακτης ανάγκης".

Παράλληλα ο Τούρκος Πρόεδρος ζήτησε από τις Βρυξέλλες να άρουν πρώτα την κατάσταση έκτακτης ανάγκης στην Γαλλία. 

"Πρώτα θα ανοίξετε τα ενταξιακά κεφάλαια, θα τηρήσετε τις υποσχέσεις σας και μετά θα καθίσουμε στο τραπέζι να συζητήσουμε. Αν όχι, δεν έχουμε πια τίποτα να συζητήσουμε με εσάς", επανέλαβε ο Ερντογάν.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750€: Βγήκε το Μητρώο Ωφελουμένων - Μάθετε αν είστε μέσα και ξεκινήστε

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο
Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο - 125 προσλήψεις: Πότε ανοίγουν οι αιτήσεις
Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες υποβολής αίτησης για την κάλυψη 125 θέσεων στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο στο κέντρο της Αθήνας
Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο - 125 προσλήψεις: Πότε ανοίγουν οι αιτήσεις
Υπουργείο Παιδείας
Υπουργείο παιδείας: Για τους ελέγχους της ΑΑΔΕ - ΔΕΟΣ σε ιδιωτικούς φορείς εκπαίδευσης
Ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας σχετικά με τους ελέγχους και τα ευρήματα της ΑΑΔΕ – ΔΕΟΣ σε ιδιωτικούς φορείς εκπαίδευσης
Υπουργείο παιδείας: Για τους ελέγχους της ΑΑΔΕ - ΔΕΟΣ σε ιδιωτικούς φορείς εκπαίδευσης