Thumbnail
Ο 22χρονος Ακμπαρζόν Τζαλίλοφ, Ρώσος πολίτης γεννημένος στο Κιργιστάν, φέρεται να είναι ο βομβιστής αυτοκτονίας που σκόρπισε θάνατο και πανικό το μεσημέρι της Δευτέρας (03.04.2017) στο μετρό της Αγίας Πετρούπολης.

Ο νεαρός από το Κιργιστάν αναγνωρίστηκε ως ο ύποπτος για την επίθεση με τους 11 νεκρούς και τους σχεδόν 50 τραυματίες, ανάμεσα στους οποίους και παιδιά.

Φέρεται να είναι ο νεαρός άνδρας που φαίνεται στις κάμερες ασφαλείας να περπατάει στο σταθμό φορώντας γυαλιά, ένα κόκκινο μπουφάν, πράσινο σκούφο και να έχει στην πλάτη του ένα σακίδιο. Στις φωτογραφίες που δημοσιεύονται, φαίνεται να περπατά με τις γροθιές του σφιγμένες.

"Ένας Ρώσος πολίτης με καταγωγή από το Κιργιστάν είναι, πιθανότατα, πίσω από την επίθεση στο Μετρό" είχε δηλώσει νωρίτερα ο εκπρόσωπος της Επιτροπής για την Εθνική Ασφάλεια του Κιργιστάν Ραχάτ Σουλαϊμάνον στο πρακτορείο Interfax.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Ιδιωτικά σχολεία: Γείτονας, Ιόνιος και Εράσμειος σε επαφές με μεγάλα funds

Έρχονται πρόστιμα μέχρι και 1.000 ευρώ σε χιλιάδες κατόχους οχημάτων

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα