Σύμφωνα με τη γερμανική εφημερία, ο CEO της τράπεζας, Τζον Κράιαν, πιέζει για αναδιαρθρώσεις στο εσωτερικό του γερμανικού ομίλου, ο οποίος βρίσκεται αντιμέτωπος με υψηλά πρόστιμα κι ένα εύθραυστο -για τις τράπεζες- περιβάλλον στην Ευρώπη κι αλλού.
Η τράπεζα ήλθε σε συμβιβασμό 7,2 δισ. δολ. με το αμερικανικό υπουργείο Δικαιοσύνης, για την πώληση τοξικών χρηματοπιστωτικών προϊόντων που οδήγησε, σε συνδυασμό με άλλους παράγοντες και παρόμοιες πρακτικές από άλλες τράπεζες, στην χρηματοπιστωτική κρίση του 2008.
Η μείωση των bonus για το 2016 θα επηρεάσει εργαζόμενους που δεν έχουν υπογράψει συλλογικές συμβάσεις εργασίας, ενώ για ορισμένους έχουν προβλεφθεί ελκυστικά πακέτα αποζημιώσεων ώστε να αποφευχθούν οι μαζικές παραιτήσεις, αναφέρει το Spiegel.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
«Κανόνι» σε μεγάλη ασφαλιστική στην Ελλάδα - Χιλιάδες οδηγοί χωρίς κάλυψη από 1η Ιουλίου!
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 16/6
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ