Λαγκαδάς: Καταγγελία γονέων για λεκτική επίθεση διευθύντριας σε έγκυο – Παρέμβαση του Περιφερειακού Διευθυντη Αλέξ. Κόπτση

Κοινωνία 0

Εντός Ιουνίου ο διορισμός 1.800 επιτυχόντων ΑΣΕΠ

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Εντός Ιουνίου ο διορισμός 1.800 επιτυχόντων ΑΣΕΠ
ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΤΟΜΕΑΣ
Εντός Ιουνίου ο διορισμός 1.800 επιτυχόντων ΑΣΕΠ
Τον προγραμματισμό 1.800 προσλήψεων εντός του Ιουνίου προετοιμάζει η κυβέρνηση με στόχο να αξιοποιήσει την αναλογία «μία πρόσληψη για κάθε μία υποχρεωτική αποχώρηση» που συμφωνήθηκε με την τρόικα.
Σε πρώτη προτεραιότητα για διορισμό θα τεθούν οι επιτυχόντες σε παλιότερους διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ ενώ δεν αποκλείεται να προκηρυχτούν νέοι διαγωνισμοί.
Την Πέμπτη αναμένεται να κατατεθεί στη Βουλή το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών το οποίο θα περιλαμβάνει διάταξη σύμφωνα με την οποία πέραν της αναλογίας «μία πρόσληψη για κάθε πέντε αποχωρήσεις» που ισχύει στον στενό δημόσιο τομέα και «μία πρόσληψη για κάθε 10 αποχωρήσεις» που ισχύει στον ευρύτερο δημόσιο τομέα, θα θεσμοθετείται και η αναλογία για «μία πρόσληψη για κάθε υποχρεωτική αποχώρηση».
Η κυβέρνηση φέρεται αποφασισμένη να προχωρήσει στην αξιοποίηση αυτής της δυνατότητας και να πραγματοποιήσει περίπου 1.800 προσλήψεις εντός του Ιουνίου πέραν των 3.200 προσλήψεων που θα πραγματοποιήσει λόγω των 31.000 συνταξιοδοτήσεων που πραγματοποιήθηκαν το 2012 με βάση την αναλογία «1:5».
 
 
 

Κάντε like

Κάντε like

Αναρτήστε ΔΩΡΕΑΝ την αγγελία σας
0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Επίδομα συνταξιούχων: Ποιοι θα δουν 150 ευρώ επιπλέον και ποιοι θα λάβουν 400 ευρώ για πρώτη φορά

Πέφτουν οι σοβάδες, διώκονται οι δάσκαλοι: Στο Πόρτο Ράφτη η ευθύνη βρίσκει τον εύκολο στόχο

Βάσεις 2026: Ποιοι κερδίζουν έδαφος, ποιες σχολές υποχωρούν

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία